Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

1500 lira civarında hotswap yapılabilen klavye önerisi

Dostlar mümkünse %60 hotswap yapılabilen RGBli ve hoş tasarıma sahip bir klavye arıyorum. Switchler önemsiz zaten değiştireceğim.
  2. ProBruzeer

Bu klavye hotswappable mı?

https://www.amazon.com.tr/Akko-Mekanik-Klavyesi-Kablosuz-Programlanabilir/dp/B08X5ZMTBQ?ref_=ast_sto_dp&th=1
  3. ProBruzeer

Custum klavye için bu set nasıldır?

Selamlar Akko Cream Yellow V3 switchli bir custom klavye yapacağım, bu uygun mudur yoksa öneriniz var mı...
  4. ProBruzeer

Bu switchler nasıldır?

https://www.amazon.com.tr/Akko-Mekanik-Klavye-Anahtar-Anahtarlar/dp/B0BM9L9C5T/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2MYCYTZ2SYBC5&keywords=akko+cream+yellow&qid=1683983905&sprefix=akko+cream+yellow%2Caps%2C136&sr=8-1 aklımdaki switchler bu sesi oldukça hoşuma gitti, yakın...
  5. ProBruzeer

Bir tuşum fade efekti yapmıyor.

Selamlar Steelseries klavye kullanıyorum ve RGB ayarlarından bastığım tuşu beyaz yanacak şekilde ayarladım. Virgül tuşumun RGBsinde herhangi bir sorun olamasına rağmen ona bastığımda ise yanmıyor. Normal RGB modu da arkada akıyor buna ek olarak ve virgül tuşu da gayet akıcı bir şekilde o...
  6. ProBruzeer

Satılan keycapler bütün klavyeler ile uyumlu mu?

Selamlar, klavyemi birazda olsa customize etmek için keycap almayı düşünüyorum. Keycaplar tüm switchlerle uyumlu mu acaba? Büyük enter küçük enter vs. o kısmı zaten önemli değil. Harf tuşlarını değiştireceğim.
  7. ProBruzeer

Steelseries klavyenin oyunda ışığı değişiyor

Yazılımdan oyunlar için özel RGB ayarını kapattım ancak oyunlarda otomatik olarak rainbow oluyor klavye, bilen varsa bunu nasıl engelleyebileceğim konusunda yardımcı olursa sevinirim.
  8. ProBruzeer

Custom Klavye İçin Yardıma İhtiyacım Var

Custom klavye almaya heveslendim. Elimde şu an SS Apex 9 Mini var ve biraz daha farklı hissiyata sahip bir switchle custom klavye almayı düşünüyorum. Mümkünse yine %60 ya da TKL olması tercihim olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. ProBruzeer

Steelseries Apex 9 Mini için tuş takımı arıyorum

Sorum belli dostlar. Klavyem için mümkünse beyaz bir tuş takımı arıyorum ancak OptiPoint switchlerle ve büyük enterla uyumlu bir tuş takımı bulmam mümkün mü? 1683103053...
  10. ProBruzeer

Steelseries Apex 9 Mini alınır mı?

%60 bir klavye arıyorum ve aklımda Steelseries Apex 9 Mini var.
Top Bottom