Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Rampage radiant k11 alınır mı?

1kya daha düzgün beyaz klavye yok gibi duruyor %60 klavye fazla hoşuma gitmiyor ama tkl vs.de fazla yok red switch fazla istemiyorum ama tasarım olarak güzelse oda düşünülebilir
  2. omerkok_49

Klavye aynı anda 2 tuşa basmıyor

Eski exper bir klavye vardı öylesine letgoda gezerken 50tlye bi klavye buldum azor gxt838 Fiyatına bakınca makul geldi aldım nasıl yakın bir zamanda değiştireceğim dedim tuşları vs. Yıkadım kullanim dedim ama şunu farkettim ileriye giderken aynı anda spaceye basınca çalışmıyor geri sağ yada sol...
  3. omerkok_49

Ajazz ak873 klavye alınır mı?

Çok sade çok hoş duruyor o kadar klavye baktım saatlerce aradım normalde firestorm g918 beyaz alıcaktın itopyada 1.5kydı zam geldi bunu buldum fiyatına göre aşırı hoşuma gitti alınır mı? AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Mavi Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow...
  4. omerkok_49

Beyaz klavye önerisi

%100 olan güzel bir klavye önerisi atabilecek varmı bütçe 1.5k
  5. omerkok_49

Beyaz klavye mouse mouse ped

Klavye butçe 2k 1kuruş fazla çıkamam %100 rgbsi güzel olan beyaz klavye https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamebooster-gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1956556405.html Mouse bütçe 1k bu yeterlidir bunu dışına çıkmayı düşünmüyorum ama siz yinede önerin...
  6. omerkok_49

300tl bütçeye klavye mouse set önerisi

300tlyi hiçbir şekilde geçmiyecek klavye mouse set atabilecek varmı klavye %100 olsun yeter 1693116572 Bir aya değiştireceğim
  7. omerkok_49

1.5k beyaz klavye önerisi

%100 bi beyaz klavye switch farketmez
  8. omerkok_49

Bu klavye nasıl çalışıyor

Elimde şöyle bir klavye var ama nasıl çalışıyor bilmiyorum pil ile çalışıyor usb yeri vs. Yok bilen varsa yardımcı olabilirmi
  9. omerkok_49

Gamebooster g918 fire storm red switch alınır mı?

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum 1kya var daha uyguna olan bildiğiniz bir yer varmı ve bazı yerlerde problemli olduğunu 1 tuşa basarken başka tuşlara bastığı söyleniuor kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi ?
  10. omerkok_49

600 tl Beyaz klavye önerisi

Rgb beyaz klavye önerebilecek varmı ?
Top Bottom