Arama sonuçları: *

1. kaan0513

TKL Klavyeye Alışması Ne Kadar Sürer?

Merhaba arkadaşlar, 30 yıldır gerek evde gerekse iş yerinde %100 numpad li klavye kullanıyorum. MCHose G75 Pro aldım. Yazarken biraz zorlanıyorum sanki hiç alışamayacakmışım gibi geliyor. Sizce bu klavyeye alışmam ne kadar sürer? Normalde iade edecektim ama yazı yazarken o tok sesi çok güzel...
  2. kaan0513

ASUS ROG Claymore II vs MCHose G75 Pro

Elimde Asus Rog Strix Scope Nx Deluxe vardı bugün sattım. MCHose G75 Pro sipariş verdim. Fakat ilanları gezerken 4k ya ASUS ROG Claymore II denk geldi. Hangi ürün daha iyidir, fiyat Asus şişirmesi mi yoksa gerçekten çok mu iyi bir klavye?
  3. kaan0513

Asus Rog Strix Scope NX Ten MCHose G75 Pro ya geçilir mi?

Asus Rog Strix Scope NX Red Switch klavyeye sahibim, bu klavyeden linkteki klavyeye geçmek mantıklı bir seçim mi? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mchose-g75-pro-mc-g75-14-glacier-gradient-rgb-75-tkl-cabbage-tofu-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,977211663.html
  4. kaan0513

MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 Kart Kampanyası

Pazaramadan linkteki ürünü world kart ile alacağım 400 tl gibi bir puan kampanyası var. Bunun dışında world ile birleştirebileceğim iyzico gibi güncel bir ödeme yöntemi var mı acaba? Ağustos da 500 tl iade yapıyormuş sanırım şu an kaldırmışlar. Son olarak alacağım klavyeden daha iyi f/p öneriniz...
  5. kaan0513

Royal Kludge R75 mi nano68 mi?

Merhaba arkadaşlar elimde Asus ROG Strix Scope Deluxe Cherry MX Klavye mevcut bu klavye istediğim yumuşaklıkta değil ve baya takır tukur sesli yazımı var. Elimdeki klavyeyi satıp yumuşak ve sessiz bir klavye almak istiyorum. CS Valorant falan oynamıyorum. Başlıkta yazdığım Royal Kludge R75 mi...
Geri