Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Garip Bir Ürün Tartışması

bu yorumlar bir yeni steelseries mouse'unu tartışma postunun altına geldi ve benim akıl sağlığımı kaybetmeme yetti. arkadaş youtube kanalındagamepower klavyeler ve outemu switchleri ve ayrıca arctis 1-3'ün ne kadar fiyatının ederi kulaklılar olduğunu övmeden duramıyor.
  2. snowfoxstache

Dark Avenger Rainbow vs Gamenote KB435L

Evet bugün bunlardan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. (Philips klavyeler veya onlarla aynı yazı fontuna sahip olan klavyeleri istemiyorum.)...
  3. snowfoxstache

BizdeHesaplı güvenilir mi?

https://www.bizdehesapli.com/redragon-k5568rgb-dark-avenger-gaming-klavye-rgb-mechanical-usb-urun-K5568RGB-DAV?ref=akakce&v=1.57.3 daha önce alışveriş yapan var mı?
  4. snowfoxstache

Redragon Klavye Kullananlar Yardım Edebilir Mi?

garanti olarak satıcı garantili mi oluyor? blue switchlerde çok yay sesi oluyor mu?
  5. snowfoxstache

Max 350 TL Klavye Önerisi

Blue Switch olarak dark avenger hariç ne alınabilir? (dark avenger seçeneğim olduğu için önermeyin diyorum) yarın akşam alacağım gaming gecesine de bakarak.
  6. snowfoxstache

Redragon Dark Avenger vs Cynosa Lite

arkadaşım klavye alacak ama bu ikisinin arasında kaldık ben Cynosa Lite kullanıyorum ve memnunum ama forumda herkes Dark Avenger'ı öneriyor. Dark Avenger Rainbow alınır mı? Uzun Ömürlü Müdür?
  7. snowfoxstache

Bu İki Klavye Arasındaki Fark Nedir?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k568r-dark-avenger-mekanik-oyuncu-si-fiyati,961749552.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-dark-avenger-k568-rgb-oyuncu-klavyesi-fiyati,723872391.html sadece ayınlatma mı? değilse 100 liraya değer mi?
  8. snowfoxstache

300 Lira Outemu Switch Olmayan Klavye Var Mıdır?

soru başlıktaki gibi eğer yoksa redragon dark avenger alamayı planlıyorum ama yay sesinden korkuyorum
  9. snowfoxstache

Redragon Dark Avenger vs Philips SPK 8404

bu ikisinden hangisi daha iyidir? ayrıca redragon olanda multimedya tuşu olmasa da kısayolu var mı?
  10. snowfoxstache

300 Lira Klavye Önerisi

kuzenim için mekanik,membran fark etmez. redragon ilk seçenek olarak istemiyor
  11. snowfoxstache

300-350 Lira Klavye Önerisi

membran veya mekanik olması önemli değil ve g213 istemiyorum
  12. snowfoxstache

Klavye Önerisi (SON KONU)

ben en son cynosa lite almaya karar verdim 2 konudan ve bazı incelemelerden sonra. 2 katı fiyata k55 almaya değer mi? şu an kullanfığım klavye laptop klavyesidir o yüzden hangisine geçersem geçeyim iyi olacağını düşünüyorum. ms değerleri ve rgb çok önemli değildşr benim için.
  13. snowfoxstache

Cynosa Lite Nasıldır?

kullanan varsa tokluğu,sesi vs. nasıldır? ışıklandırma sorun değil benim için.
  14. snowfoxstache

400-500 TL Klavye Önerisi

mekanik olması gerekli değil ama tuşların tok olmasını istiyorum
  15. snowfoxstache

500 Lira Klavye Önerisi

membran-mekanik fark etmez en iyi ne alınabilir? @Tost Kayaoğlu (bütçeyi esnetebilirim.)
  16. snowfoxstache

500 ve 700 ₺ Mekanik Klavye Önerisi

bir max 500 bir de max 700 liralık mekanik klavye önerisi istiyorum ne önerirsiniz?
Top Bottom