snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
mekanik olması gerekli değil ama tuşların tok olmasını istiyorum
![]()
Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody B870R RGB LK2 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
biraz daha sade tasarımlı olması daha iyi olur![]()
dostum önerin var mı?
Arkadaşın attığına bak bu bütçede outemular geziyor indirim olmadıgı sürecebiraz daha sade tasarımlı olması daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dostum önerin var mı?
yani bütçemin çok altında ama cynosa lite nasıldır?Arkadaşın attığına bak bu bütçede outemular geziyor indirim olmadıgı sürece
500TL'lik klavye ile karşılaştırılamayacak kadar kötüyani bütçemin çok altında ama cynosa lite nasıldır?
Aydınlatması güçsüz ama sessiz ve güzel bir klavye.yani bütçemin çok altında ama cynosa lite nasıldır?
O kadar da güçsüz değil.Aydınlatması güçsüz ama sessiz ve güzel bir klavye.
@rdeMStakeN kullanıyor.
Aydınlatması güçsüz ama sessiz ve güzel bir klavye.
@rdeMStakeN kullanıyor.
500TL'lik klavye ile karşılaştırılamayacak kadar kötü
Fiyatına göre iyi denebilir ışıklandırması kötü sadec
O kadar da güçsüz değil.
Geceleri çok iyi fakat sabahları da o kadar kötü değil.
@techno3030bana multimedya tuşlu bir klavye lazım kısacası önerirniz var mı başka?
Bu konularda o kadar bilgili değilim.bana multimedya tuşlu bir klavye lazım kısacası önerirniz var mı başka?