Arama sonuçları: *

1. Ghoul

Kahverengi Switch mi Yoksa Blue mu Almalıyım ?

Arkadaşlar ben lol oynuyorum 2 senedir blue switch kullanıyorum ve blue nun hissiyatına bayılıyorum. Ama switchlerin çoğu öldü yeni klavye alacağım değişik switch olsun istedim. Vatanda geçen gün brown ve red denedim ama. Red bana mebran ile aynı hissiyatı veriyor bomboş yani blue dan geçdiğim...
  2. Ghoul

Mekanik Klavye Nasıl Modlanır ?

Beyler klavyeyi modlamak sesi biraz daha tok hale getirmek için basit yollu nelere ihtiyacım var ? klavye elimde kalmayacak şekilde modlamak istiyorum youtubedekiler gibi en ince detayına inmeyi düşünmüyorum basit şekilde şunu yap daha tok gelir dediğiniz şey var mı?
  3. Ghoul

Hangi Renk Switch Kullanıyorsun?

Beyler bende blue switch var sesini seviyorum hissiyatida guzel. Yeni klavye alcam brown alsam yine ayni hissiyati verir mi ? Biraz daha tok seslisi diyorlar. Redde hiç his yok diyorlar simdi mesela benim bluenun bozulan switchleri var hic his ve ses yok , Red alirsam ayni o gibi mi olur ?
  4. Ghoul

Bu Klavye Alınır mı ? (Gaming Gecesi İndiriminden)

Beyler gaming gecesinde indirime girecek fiyatı kaça düşer bilmiyorum ama klavye alınır mı kullana varmı ? yoksa marka kötümü hiç bilmiyorum. https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/
  5. Ghoul

Amazondan Klavye Almak?

Beyler amazondan ilk defa alisveris yapicam linkteki klavyeyi almayi düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08DHYYG2Y/ref=ox_sc_act_image_1?smid=AAZCARAAKY54P&psc=1 klavyenin fiyatinin altinda + ücret yaziyor toplamda 1400 yaziyor diyelim baska urunlerde aldım her ürün icin fiyat + orda...
  6. Ghoul

1500 TL F/P %60 Klavye Önerisi

Beyler 1000 tl - 1500 tl arası %60 klavye almak istiyorum aklımda. RK61 var renklerinden ve tasarımından dolayı ama E-YOOSO Z11T e öneriliyor sizce hangisini almalıyım ? Hangisi üzmez veya şunu al üzülmezsin diyeceğiniz varsa yazın.
  7. Ghoul

1500 TL MEKANİK RGB KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 1000-1500 tl arası,Mini beyaz mekanik klavye almak istiyordum. Amazonda gezerken bu linke rastladım ve diğerlerinin nerdeyse yarı fiyatına satıyor. Neden bu kadar ucuz diye kafam karıştı inceleyip klavye alınır mı yorumlarsanız çok sevinirim. Farklı %60 klavye...
Geri