Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Hangi Klavye Daha İyi Yardım Edin

[H3 id='GameRaider+K1+HE']GameRaider K1 HE[/H3] [H3 id='Beast+R75+HE+PRO']Beast R75 HE PRO[/H3] [H3 id='Mchose+Jet+75FONTarialHangi+klavye+daha+iyi+hangisini+almam+gerek+ve+neden++Ltfen+yardmc+olun.FONT']Mchose Jet 75 Hangi klavye daha iyi hangisini almam gerek ve neden ? Lütfen yardımcı...
  2. S

Yardım Beast R75 HE PRO vs GameRaider K1 HE White Hangisi veya Ne alınmalı

Dostlar laptop klavyesi sevmediğim için ek klavye arıyorum bu iki klavyeyi buldum. Aradığım özellikler %75 olması ve gerçekten uzun ömürlü olması sizce alınır mı bu fiyatlara bilmiyorum o nedenle sizlere danışmak istedim. Sizce ne alabilirim 3k bütçeye
  3. S

Yardım Epomaker Vter ATO87 HE 8K.Hz. kalvye alınır mı

Bu klavye sizce alınır mı 1900 tl bandına yoksa önerdiğiniz bu fiyat skalasında klavyeler var mı ?
  4. S

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Dostlarım yeni laptop aldım klavyesini sevmedim hemde eskitmek istemesim kendime kablsozu klavye arıyorum. İsteklerim; %75 yani fonksiyon tuşu olacak ve delete tuşu olmalı Mekanik veya manyetik olursa iyi olur Sessiz Kablosuz Bütçe max 2.500 tl ama tercihen 2k civarı DÜZENLEME: Kablosuz...
  5. S

E YOOSO Z11 Aldım Sizce Değer Mi

https://a.aliexpress.com/_ok2YfQY Bunu aldım vergi dahil 1080 e geldi sizce değer mi? Hoyswap olması uzun ömürlü kılar mı
Geri