Arama sonuçları: *

1. loewry

Yardım Rapid tap nedir steelseries

beyler klavyem apex 9 mini, rapid tap diye özellik var açınca 2 tuş atayabiliyoruz a ve d deafult olarak seçili, uyarı kısmı var cs2 de SOCD özellikleri yasaklandı kullanmanızı önermeyiz diyor. Ne işe yarıyor bu valorantta sıkıntı oluyor mu?
  2. loewry

Vgn v87 keycaps hakkında

Arkadaşım almış, tuşları farklı hep örneğin shift 9 da parantez kapa yerine açma var hepsinin yerleri karışık sanırım dikkat etmemiş alırken. Wraithin kendi sitesinden türkçe keycaps mi alması lazım?
  3. loewry

Mini klavyede '' tuşu olmuyor

arkadaşlar shift + 2 yaptığımda '' bu çizgiyi yapması gerek ama ' sadece tek çizgi yapıyor. Klavyem %60 mini klavye nasıl yapacağım ben bu işareti
  4. loewry

Redragon klavye alınır mı?

arkadaşıma çok iyi olmasına gerek yok f/p klavye arıyoruz. 1200 tl ye. Amazonda redragon k617 bulduk oyun oynicak zaten. Sizce nasıldır?
  5. loewry

Yardım Havit gamenote KB890L

Arkadaşın bütçesi tam 1k. Önemli işleri yok oyun oynayacak sadece. Alınır mı sizce? 2. El veya sade bişe istemiyor
  6. loewry

Yardım F/p klavye önerisi!!

arkadaşlar 2k bütçe var. Arkadaşa klavye mouse mousepad alacağız. 1k-1.2k civarına klavye önerisi yapabilirmisiniz. Kalan paraya mouse ve mousepad alacağız
  7. loewry

Yardım Klavye,mouse,mousepad öneri

Arkadaşım laptop kullanıcısı. Zorlandığı için ortalama bişeyler bulmamı istedi 2k total bütçesi var. Buna gözüde biraz tatmin edecek şekilde mouse mousepad ve klavye istiyor. Ben kendimce 1k sını klavyeye ayırdım direkt. Geri kalan 1kyada mouse mousepad almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım
  8. loewry

Çözüldü✓ mini %60 klavyede çift tırnak yok

merhabalar roblox oyununda studioda script yazıyorum fakat yeni aldığım apex 9 mini klavyemde cift tırnak yok shiftle hangi tuşa bassam olmuyor uygulamasını indirip atamasını değiebişilirmiyim
  9. loewry

Steelseries apex 9 mini alınır mı

Merhabalar bayadır klavye almayı düşünüyordum bütçem 2-3k civarı bugün farkettim steelseries apex 9 mini indirime girmiş alma kararı aldım 2.5k tl mini alma amacım masam pek geniş degil valorant gibi oyunlarda sola reflex atamıyodum klavyeye carpiyordu elim ayrıca mavi switch şuanki kullandığım...
Geri