beyler klavyem apex 9 mini, rapid tap diye özellik var açınca 2 tuş atayabiliyoruz a ve d deafult olarak seçili, uyarı kısmı var cs2 de SOCD özellikleri yasaklandı kullanmanızı önermeyiz diyor. Ne işe yarıyor bu valorantta sıkıntı oluyor mu?
Arkadaşım almış, tuşları farklı hep örneğin shift 9 da parantez kapa yerine açma var hepsinin yerleri karışık sanırım dikkat etmemiş alırken. Wraithin kendi sitesinden türkçe keycaps mi alması lazım?
Arkadaşım laptop kullanıcısı. Zorlandığı için ortalama bişeyler bulmamı istedi 2k total bütçesi var. Buna gözüde biraz tatmin edecek şekilde mouse mousepad ve klavye istiyor. Ben kendimce 1k sını klavyeye ayırdım direkt. Geri kalan 1kyada mouse mousepad almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım
merhabalar roblox oyununda studioda script yazıyorum fakat yeni aldığım apex 9 mini klavyemde cift tırnak yok shiftle hangi tuşa bassam olmuyor uygulamasını indirip atamasını değiebişilirmiyim
Merhabalar bayadır klavye almayı düşünüyordum bütçem 2-3k civarı bugün farkettim steelseries apex 9 mini indirime girmiş alma kararı aldım 2.5k tl mini alma amacım masam pek geniş degil valorant gibi oyunlarda sola reflex atamıyodum klavyeye carpiyordu elim ayrıca mavi switch şuanki kullandığım...