Arama sonuçları: *

1. D

Mekanik klavye önerisi

Merhabalar mekanik klavye alcam yardımcı olur musunuz? Razer blackwidow v4 x razer green switch V3 Ajazz ak820 pro flying fish switch Geeky gk61 speed yellow switch Havit gamenote K870L Blue switch Asus Rog Strix Flare 2 Animate Asus nx red switch Asus rog Strix scope 2 nx snow Switch Bu...
  2. D

AJAZZ ak820 pro vs ak992 vs razer blackwidow v4 pro ,v4,v4 x sizce hangisi?

AJAZZ AK820 PRO VS AK992 VS RAZER BLACKWİDOW V4 PRO VS RAZER BLACKWİDOW V4 VS RAZER BLACKWİDOW V4 X MEKANİK KLAVYE ALACAĞIM SİZCE HANGİSİ alınmalı öneri lazım arada kaldım. Daktilo gibi çatır çutur sesleri seviyorum. Saydığım klavyeler arasında ne almalıyım sizce ?
  3. D

AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım

Merhabalar mevcutta rampage marka şoktan alınma :D 100 tl lik rainbow membran klavyem var emektar asus rog strix flare 2 animate alacaktım fakat vazgeçtim öneri üzerine bu 2 model önerildi hiç kullanmadım bu markayı ikisi arasında kaldım 2 side türkçe değil fakat tr pbt tuş takımı alıp tr diline...
  4. D

Öneri Mekanik Klavye önerisi

Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum ama bazı model ve markalar arasında kaldım SteelSeries apex 7,Asus rog Strix Flare 2 animate,razer blackwidow v4 pro geçmişte yeşil switch nx red switch kullandım.hepsi tatmin edici özellikle şu Asus rog strix flare 2 animate ve razer blackwidow v4 pro...
  5. D

Asus rog Strix flare 2 animate mekanik klavye alınır mı?

Merhabalar tepkime süresi yüksek rahat ve ergonomik kullanışı kolay mekanik klavye arıyorum gaming gecesinden incehesapta 5600 TL ye Asus rog Strix flare 2 animate mekanik klavye alınır mı?
  6. D

5000 TL'ye Mekanik Klavye ve Mouse Önerisi Verir Misiniz?

Max 5 k bütçe ile mekanik klavye ve mouse önerisi lazım acilinden fps oyunları oynuyorum tkl tercih etmiyorum ama gene duruma göre önerin. Fps oyunları oynuyorum ağırlıkla klavye mekanik kesinlikle blue green red olabilir. Daktilo gibi olsada olur sıkıntı yok tepkimesi hızlı lazım. Mouse da aynı...
  7. D

Razer blackwidow v4 pro green vs Asus rog strix flare II animate nx red

Mekanik klavye alacağım başlıkta belirttiğim 2 klavye arasında kaldım sizce hangisi iyi yada alınmalı.
  8. D

5000 TL ye kadar mekanik klavye önerisi

Merhaba mekanik klavye alacağım Green switch kullanmaktayım razer blackshark v3 5000 TL fiyat bandına kadar fiyat performans rakipsiz diyebileceğimiz mümkünse Green switch deki gibi sesli olursa daha harika olur. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  9. D

4500 tl ye kadar mekanik klavye önerisi

Merhabalar yeni bir mekanik klavye almayı düşünüyorum. Geçmişte özellikle son 2 senedir razer black widow v3 green switch türkçe Q klavye kullanmaktaydım fakat değiştirmeye karar verdim. 4500 tl ye kadar yeni bir klavye arayışındayım TKL kullanamıyorum çünkü numpad tuşlarını ağırlıklı...
Top Bottom