Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Razer huntsman mini alınır mı ?

1200 TL Fiyat ile alınır mı type-c olan bir klavye arıyorum ya da kablosu tak çıkar yapılabilen
  2. xSparkua.

Kasam için bluetooth bağlantısı

Konuyu klavye ye açmamın sebebi klavye için kullanıcam o oyunlarda tepkime süresi sıkıntı olmayacak bir şey önerebilir misiniz bir de kulaklık bağlayacağım aynı anda oluyor mu
  3. xSparkua.

%60 Klavye önerir misiniz

600-700TL Civarına %60 klavye önerir misiniz type-c olması lazım
  4. xSparkua.

Asus Rog Falchion Wireless 999TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/94530/asus-rog-falchion-cherry-mx-switch-rgb-mekanik-kablosuz-mini-turkce-gaming-klavye/?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=rog-falchon indirimde pc hocasına özel normal fiyatı 2500TL Kaçırılmaz bence
  5. xSparkua.

Gamakay mk61 Rgb driver ayarı

Gamakay mk61 klavyesini kullanıyorum klavyenin ışıklarını ayarlıyorum fakat her pc yi kapat aç yaptığımda normal haline dönüyor format atmadan önce böyle değildi nasıl düzeltebilirim
  6. xSparkua.

59 TL Mekanik klavye iade edilecek

Muhtemelen çok büyük miktarda ceza yiyecekler fakat hepsi iade olucak
  7. xSparkua.

59 TL Mekanik klavye ?

https://www.hepsiburada.com/mf-product-strike-0120-blue-switch-kablolu-rgb-gaming-mekanik-klavye-siyah-p-HBV00000SF2T9?magaza=Monofiyat&fbclid=IwAR2eenRKVRPwzSlm4fj6_fW7he9Qvi03yieo13svIxIbdD27vU_bRC5ftTI görünce bi garip oldu fiyatını yanlış yazmışlar diye düşündüm fakat sanmıyorum , Böyle bir...
  8. xSparkua.

Klavye icin bluetooth önerebilir misiniz

Bluetooth bir klavye aldım fakat masaüstü kullandığım için anakartım da bt özelliği yok düşük gecikmeli bluetooth usb önerebilir misiniz bütçe en fazla 125
  9. xSparkua.

Banggood dan klavye alacağım yardım edebilecek var mı ?

arkadaşlar merhaba yurt dışındak RK 61 alıcağım discord üzerinden yardım edicek varmı vergiyi ödeme v.b varmış hiç bilmiyorum yardım edebilecek varmı
  10. xSparkua.

Yardım Klavyenin üstüne gazoz döküldü ?

Klavyenin üstüne gazoz döküldü ve kendi kendine tuşlara basıyor kapa aç yaptım baya bi gazöz döküldü içinden ne yapabilirim düzeltilebilir mi ?
  11. xSparkua.

Redragon Usas Nasıldır ?

Bu klavye alınır mı 340tl ye qp bilişimde var almayı düşünüyorum %60 klavye çok güzel geldi gözüme
  12. xSparkua.

425 Tl Klavye Önerir misiniz ?

Bütçemi arttırdım ne önerebilirsiniz acaba g403 bakıyordum 2.el bulamadım bütçe max 425 1 tl bile aşamam malesef
  13. xSparkua.

300 TL Klavye önerir misiniz ?

Mekanik olmak zorunda değil güzel olsun yeter şimdiden teşekkürler G213 Önermesseniz sevinirim
  14. xSparkua.

300 tl klavye mouse ve kulaklık önerir misiniz ?

arkadaşım için 300 tl bütçe sizin bir öneriniz varmıdır bütçe 30-40 tl çıkabilir
  15. xSparkua.

Klavye önerir misiniz ?

450 TL Bütçe var klavye önerebilirisiniz acil
Top Bottom