Şu ikisini bula bildim. Gene kedimi yedi noldu? :d600-700TL Civarına %60 klavye önerir misiniz type-c olması lazım
hocam bu sefer kedi yemedi asglşkjmaslgşkam üstüne su döküldü tuşlar sıkıntılıŞu ikisini bula bildim. Gene kedimi yedi noldu? :d
![]()
Royal Kludge RK61 Механический Клавиатура Bluetooth, проводной, двойной режим, 60%, золотой / голубой, с подсветкой, игровая Клавиатура
Only 3 038,36 руб., buy best royal kludge rk61 mechanical keyboard bluetooth wired dual mode 60% golden / ice blue backlit gaming keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
![]()
ZIYOULANG K61 Проводная Клавиатура 60% Компактный 62 клавиши Разноцветный полупрозрачный ABS Колпачки для клавиш RGB с подсветкой для игр Клавиатура
Only 2 101,61 руб., buy best ziyoulang k61 wired keyboard 60% compact 62 keys mixed-color translucent abs keycaps rgb backlit gaming keyboard for office gamers sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Hocam klavye ve indirim kodları olan bir discord atabilirim isterseniz bugün buldum bende banggood indirim kodları varhocam bu sefer kedi yemedi asglşkjmaslgşkam üstüne su döküldü tuşlar sıkıntılı
Bana da atabilir misiniz ?Hocam klavye ve indirim kodları olan bir discord atabilirim isterseniz bugün buldum bende banggood indirim kodları var
Instagram'da istek attım burda bekleme sürem var atamıyorumatabilirseniz sevinirim