hocam bende w75 düşündüm de onlar hariç şunlarıda beğendim hangisini önerirsiniz?![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
meyergaming.com
Bu fiyat bandında en mantıklısı W75 olabilir hocamhocam bende w75 düşündüm de onlar hariç şunlarıda beğendim hangisini önerirsiniz?
![]()
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Coverzone Ajazz AK820 Pro%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Mor Beyaz - Flying Fish Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone Ajazz AK820 Pro%75 Mekanik Klavye, TFT Akıllı Ekran ve Düğmeye Sahip Gasket-Mounted Oyuncu Klavyesi, Bluetooth 5.1/2.4g Kablosuz/Type-C Kablolu (AK820 PRO - Mor Beyaz - Flying Fish Switch) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
LUMINKEY Magger68 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
Darmoshark Top75 HE Wireless Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu fiyat bandında en mantıklısı W75 olabilir hocam
hocam w75 in sesi çok hoşuma gitmiyor. ondan başka öneri istemiştim şimdi magger 68 in sound testini dinledim sesi hiç tok değil onu yanlış atmışım başka önerebileceğiniz klavye var mı?Bu fiyat bandında en mantıklısı W75 olabilir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
LUMINKEY Magger68 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Belki buda olabilir, alüminyum kasa, manyetik switch.
hocam w75 in sesi çok hoşuma gitmiyor. ondan başka öneri istemiştim şimdi magger 68 in sound testini dinledim sesi hiç tok değil onu yanlış atmışım başka önerebileceğiniz klavye var mı?