Arama sonuçları: *

1. C

8k hz sandığım klavye 1k çıktı

MAD68 HE model klavyeyi aldım. Baktığım yer veya kendi sitesinde 8k hz falan yazıyordu. Şimdi ise farklı bir yere gelmiş ve incelediğim zaman bu klavyenin rgb olanları için 1k hz olduğu yazıyor. Limited olanlar 8k hz diye gösteriyor. Aldığım zamanlar konulara bakıyordum ama 8k hz olduğunu...
  2. C

Klavye için bilek desteği lazım

Yeni klavye aldım ama bilek desteği olmadan zor geliyor. Sizce ne yapabilirim bu durum için?
  3. C

Çözüldü✓ Klavye 8k hz ayarlanmıyor

Yeni klavye aldım fakat 8k hz ayarlama gibi bir durum yok gibi. Mouse ayarlanıyor ama klavyenin uygulamasında hz ayarlanmıyor. Ben nasıl bu klavyeyi 8k hz şeklinde kullanacağım? Ölçmek istiyorum ama nasıl ölçebilirim? Model: Mad68 HE
  4. C

Çözüldü✓ Klavyenin özelliklerini anlamadım

İncelediğim klavyenin çoğu özelliğini anladım ama scan rate ve hz farkını anlamadım. Hz denilen şey gecikme süresi biliyorum. Peki ya tarama hızı ile ne farkı var? İkisi aynı şey gibi geliyor.
  5. C

Çözüldü✓ Klavye modlamak ile alakali sorum var

Klavye modlamak istedigimiz zaman, klavyeye hangi switchin veya keycapsin uyacagini nasil ogrenebilirim? + Diyelim ben switch veya tuş takimini degissem, klavyede bulunan ozellikler ile alakali sorun yasar miyim? Mesela rapid trigger veya snap tap tarzi ozelliklerden bahsediyorum.
  6. C

Wooting h60 tarzı klavye lazım

Fps oyunları için klavye istiyorum. Bütçe 5000 civarı olacak. Wooting 60h gibi özellikleri olan bir klavye lazım. Renk olarak beyaz düşünüyorum. 1 haftam var.
  7. C

Çözüldü✓ Klavye önerisi lazımdır

Wooting 60he gibi fps oyunları için klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Wooting almak zor gibi geldiği için farklı bir şey bulmam gerekiyor.
  8. C

Rapid t. bulunan klavye.

Selam. Yanlış bilmiyorsam rapid trigger özelliği, oyunlarda movement konusunda işimizi kolaylaştırıyor. Bütçem şuan 4.5k 5k TL civarı. Rapid trigger olan klavye arıyorum Fakat bilmiyorum hangisi daha iyi. Aralarindan seçim yapacagim.
  9. C

Klavye rapid trigger hakkında soru

Fare hz olayini aldigim fareden anladim ama klavye için hala bilmediğim şeyler var. Mesela rapid trigger özelliğini kendimiz bir şekilde oluşturup kullanabiliyor muyuz yoksa klavyede mi olması lazım? Klavye tepkimesi hızlandırmak için yapabilecegim bişeyler var mi varsa soylermisiniz fps...
  10. C

Çözüldü✓ Keycaps ve klavye hakkinda bilgi lazim

Selam. Klavye hakkında merak ettiğim bazı detaylar var. Mesela klavyelere uygun switch alıp kullandığımız klavyede değiştirebiliyor muyuz + keycaps durumu için klavyenin uygun olup olmadigi nasil anlasiliyor? Mesela bende gamepower klavyesi var ben keycaps secsem alsam bunu klavyemde...
  11. C

3000 TL`ye kadar blue switch mekanik oyuncu klavyesi önerisi

Fps oyuncusuyum ve mekanik blue switch klavye alacağım. Bana bütçeme göre klavye önerir misiniz?
  12. C

Asus ROG Strix Scope RX istediğim switchi bulamıyorum.

Asus ROG Strix Scope RX marka klavyeden almak istedim ama sadece red switch görünüyor internette. Blue switch istiyorum ama bir türlü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  13. C

3000 TL'ye kadar gaming klavye önerisi

max 3000 tl olacak şekilde gaming klavyeye ihtiyacım var. Red switch olması daha önemli en azından kafa şişirmez blue switche göre göre.
  14. C

Klavye önerisine ihtiyacım var

Klavyem metal olduğu için masamda yer kaplıyor, ve artık eskidi. Red veya blue switch klavye almayı düşünüyorum. Blue kafa şişirebiliyor ama sesi kulağa hoş geliyor. Red daha tok bir sese sahip ve kafa şişirmiyor. Şansımı hangisinden yana kullansam pek fikrim yok. Küçük klavye almayı düşündüm...
  15. C

Max 1000 TL klavye onerisi lazim

Beyaz klavye istiyorum e yooso z11t gibi 1000 TL'ye alinabilecek gaming klavye lazim onerirmisiniz yarina kadar almam lazim red switch ve rgb olmasi gerekiyor. Lutfen bu konuyu gorun (https://shop.connectgame.com.tr/search?type=product&q=Dareu burdan klavye alinir mi dareu marka)
  16. C

E yooso z11t alinir mi ?

https://tr.aliexpress.com/item/1005005775750404.html bu klavye alinir mi siparis vermeyi dusunuyorum
  17. C

Yindiao k68 alinir mi ?

https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-Bluetooth-%C3%87al%C4%B1%C5%9F%C4%B1rken-De%C4%9Fi%C5%9Ftirilebilir-Alacakaranl%C4%B1k/dp/B0BTL765B3/ref=sr_1_1132?qid=1700437023&s=computers&sr=1-1132&th=1&psc=1 bu klavye alinir mi fps oyuncusuyum iş görürse red switch alacagim pbt falan diyorlar iyi...
  18. C

Klavye onerisi gerekiyor

Arkadaslar selam klavye degismeyi dusunuyorum mousem gerçekten mükemmel ama klavyeyi degisirsem sadece input lag olayinami etki eder yoksa iyi klavye almanin ne faydalari var bilmiyorum. Mini klavye almayi dusunuyorum ama kablosuz input lag olma olasiligida var. Kablolu bi mini klavye alsam...
  19. C

Oyun için klavye önerisi rica ediyorum

Arkadaşlar oyun için bi klavye almayı düşünüyorum fakat ne alsam bilmiyorum. Böyle mini klavye alsam oyun için yeterli olur mu (kablosuzlarda gecikme oluyor)normal klavyeye göre mini daha iyi değil mi kablosuz rahat kullanılır diye düşünüyorum. Eğer kablolu iyiyse mini alirim ama kablolu...
  20. C

Bu klavye alinir mi ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/ şöyle düşüncem var. Red switch blueye gore daha hizli galiba. Blueler kafa sisirir red almayi dusunuyorum. Monitor asus rog strix, anakart asus. Bende...
Top Bottom