Arama sonuçları: *

1. D

2500tlye gmk87 toplamak mantıklı mı

2500tlye custom gmk87 toplamak mantıklı mı yoksa bu fiyata veya daha üstüne farklı bir model mi tercih edilmeli
  2. D

2000-3500tl klavye önerisi

bütçeyi biraz aşabilir kaliteli olması ilk istedigim ve türkiyedeki gamepower gibi markalardan önermezseniz sevinirim herhangi bir problemim yok ama istemiyorum (kalitesiz geliyor ama kişiden kişiye degişir) bu koşullara uygun bir klavye önerisi olan veya önerisi olan varsa paylaşırsa çok...
  3. D

fp klavye onerisi (butce belirli degil)

selamlar klavyemin artik tus omru bitti nerdeyse dogru duzgun calismiyor ve artik yenilemem gerek bundan dolayi fiyati ortalama olan guzel kaliteli bir klavye onerir misiniz kendi kullandiginiz olabilir veya su guzel bunu alsan iyi olur diyeceginiz bir klavye varsa cok guzel guzel butceyi cok...
  4. D

Yardım Pch Videosundaki Klavye

Selamlar az önce pch nın attığı yeni videoyu izledim ve bir klavye önerisi gördüm daha önceki açtığım konudan hatırlayanlar olursa hp victus rtx 4050 laptop alıyorum bunun için kullanacağım sizce bu fiyata en iyi ürün bu mu yoksa sponsorlu içerik olduğundan dolayı overrated mı? Link...
Geri