Arama sonuçları: *

1. GökTürkHan

Yardım Manyetik klavyem üstünde lekelerle geldi?

Havit gamenote kb904L trendyoldan aldım b9yle geldi bu fabrikasyon birşeymidirki yani iade 7rün olsa bu lekeleri görürler herhalde silince gidiyor ama değişim'mi talep etsem oda 1-2 hafta rahat sürer
  2. GökTürkHan

Yardım Hangi klavyeyi kullanmalıyım

Elimde xpg summoner red Ajazz ak980 pro Havit gamenode kb904l Var ama hangisini satayım.hangisini kullanayım cidden bilmiyorum karar veremiyorum genelde rekabetçi oynarım xpg biraz daha güvenilirlik ve sağlamlık olarak beni çekiyorken havit hızı ve yeniliği ile çekiyor ajazz ise estetiği custom...
  3. GökTürkHan

Öneri Manyetik klavye ile mekanik klavye arasındaki fark

Elimde xpg summoner red var chery mx red mekanik swich var birde havit gamenote kb904l var ama aralarında pek fark hissedemedim
  4. GökTürkHan

Öneri Chery mx swichler bu fiyata alınır mı?

https://www.amazon.com/Cherry-MX-RGB-Mechanical-Keyboard/dp/B0CBS4HJJR/ref=mp_s_a_1_4_maf_3?dib=eyJ2IjoiMSJ9.IvhWwWN6Z6VbZ5vieU8SoJLKlJ2w1vlDaUhFIbefiokc4jWM7-lhGQPIibXE_bCiAVX51tdmy4SBJZpExXg2JjAA3z0vzQOov1kk2bD5saHwgFQ5iV8uIKTmPdEtp2r7JYkvSyMSaDW2CXxvLohAJumB9lYYG3GVZpNuKawB8txnXbhqq0cB3FAMMPbw...
  5. GökTürkHan

Yardım Klavye seçiminde ne yapmalıyım hangisini seçmeliyim

Aklım karıştı bana sessizlik ve oyun için performans lazım mekanik klavyeler mi daha iyi yoksa manyetik mi yoksa optik mi hangisi daha iyi f/p olarak falan elimde ajazz ak980 pro var buna ultra sessiz swichler takarakmı devam etsem öneri verir misiniz?
  6. GökTürkHan

Yardım Sessiz klavye için ne yapmalıyım

Elimde Xpg summoner red kutulu 2 senelik falan Ajazz ak980 pro orjinal siteden 2 aylık yd Ajazz aj159 pro temudan 6 aylık falan yd Bana şimdi oyun oynamak için mekanik ve hızlı sağlam yapıda bir klavye lazık aka aynı zamanda sessiz bir klavye olmalı claw thuderstrike aldım sessiz diyorlar siye...
  7. GökTürkHan

Öneri Geceleri için sessiz klavye önerisi

Geceleri mekanik klavyem çok ses yapıyor 300-600tl falan ne kadar uygunsa o kadar iyi sessiz bir klavye lazım oyunlar için yumuşak basışlı olur fark etmez iyice sessiz olsun yeter
  8. GökTürkHan

Ajazz ak980 sıkıntı yaşıyorum

Klavyede @ tuşu yapamıyorum Ctrl+C haricinde Eski Kopyaladığım Metni Yeniden Yapıştırabiliyorum Ama Hangi Fonksyonlarla Bilmiyorum Bunları Nasıl Hallederim
  9. GökTürkHan

Yardım Ajaaz Ak980 Gif Ayarlama

Klavyeyi Geçen İndirimde 1050TL'ye Aldım Geldi Ben Şimdi Bunun Ekrana Gifi Nerden İndiripte Ekleyebilirim? Birde Ben Bunda @ Tuşu Yapamıyom Olmuyor
  10. GökTürkHan

Öneri Aula f99 alınır mı 3000tl

3k fiyat var
  11. GökTürkHan

Öneri Elimdeki klavyemi boşa çıkartmalı mıyım?

xpg summoner red var Klavyemi seviyorum tank gibi özellikleride güzel ama ağır ve çok sesli sohbette falan arkadaşlarda rahatsız oluyor bunu satsam f99 aldım dün 2770tl'ye sizce ne yapayım
  12. GökTürkHan

Öneri Aula f99 aldım birtane sizce nasıl

Sessiz klavye arıyordum hot swap Bunu aldım dün gördüm 2770'e aldım nasıl sizce? Pro versiyonunu bulamadım onda ses tekerleğide var onu arıyordum bulamadım aralarında çok çok fark var mı https://tr.aliexpress.com/item/1005007666800680.html bu switchlerden bir paket alıyorum sıklıkla...
  13. GökTürkHan

Yardım Sessiz Custom Klavye Kurmak İstiyorum

https://amzn.eu/d/b0383QL swich olarak araştırdığıma göre en sessizi silent red'miş chery mx kalitesi zaten iyi ama ben bunu hangi klavyeye takıcam neye takıcam? Hangi klavyeyi almam gerek şöyle sağlam bir şey olsun siyah olsun tuşlar belli olsun lazer baskı olsun
  14. GökTürkHan

Öneri Geceleri için sessiz klavye önerisi

Bendeki xpg summoner dakliyo gibi aynı çok ses çıkartıyo gece babamdan baskın yiyorum bana sessiz bir klavye lazım uyguna İki klavyemi yapayım xpg'yi günlük kullanayım geceleri bu karar vereceğimiz sessizi takıpta öyle ikisini ayrı mı kullanayım Yoksa Elimdekini satıp sessiz ve iyi olan...
  15. GökTürkHan

Yardım Ajazz ak680 alınır mı

1100tl ye geliyor bide aj159 pro 1050 ye geliyor sizce alınır mı
  16. GökTürkHan

Ajazz ak680 vs e yooso z-87 sizce hangisi

temu %45 kredi iadesi var aula falanda var hangisini alim sizce
  17. GökTürkHan

Yardım Klavyem nasıl? Xpg summoner

Xpg summoner var bende red swich alalı 2 sene oldu 1650 ye almıştım sizce nasıl değişmem gerek mi
  18. GökTürkHan

Öneri Uygun Fiyatlı Klavye Tavsiyesi?

Yeğenime alıcam bilgisayar başında sürekli yemek yiyen birisi 1000tl givi bi fiyata böyle switchleri değişen klavye önerebilir misiniz? Geçen aliexpress'de 349tl ye vardı kapamadım yine öyle varsa atabilir misiniz?
  19. GökTürkHan

Öneri Xpg Summoner Mekanik Klavye Neden Bu Kadar Pahalı?

Red Swich Modelini 1500'e Aldım 1 Sene Bile Olmadı Şuan Blue Swich 7-8k Neden Bu Kadar Pahalı?
Geri