Arama sonuçları: *

1. waffenq

Aliexpress Gümrük Yaş Sınır Var mı

merhaba başlıktaki gibi örneğin 13 - 14 yaşındaki biri kendi tc si ile sipariş verse gümrükte sorun yaşanıyor mu 18 yaş sınırı gibi herhangi bir sınır var mıdır ?
  2. waffenq

asus rog scope deluxe aydınlatmadan ses geliyor

merhaba başlıkta gördüğünüz gibi klavyeden aydınlatmasından ses geliyor sessiz bir ortamda çok rahat duyabiliyorsunuz bu nedenle 2 defa değişime gitti sizce iade edeyimmi yoksa sorun çözülür mü bobin sesi gibi bir ses geliyor ne yapmam lazım biri beni aydınlatsın :) renkten renge ses değişiklik...
  3. waffenq

Klavye aydınlatmasından ses geliyor

merhaba asus rog scope deluxe klavye kullanıyorum klavyenin aydınlatmasından rahatsız edici ses geliyor eskiden gelmiyordu son zamanlarda gelmeye başladı hala değişime gönderme şansım var bu normalmı yoksa bir sorun mudur?
  4. waffenq

ASUS ROG Scope Deluxe çizik ve beyaz lekeler dolayısıyla değişim yapılmalı mı?

merhaba başlıktaki klavye elime ulaştı fakat resimdeki gibi çizik ve beyaz lekeler var hiç bir şekilde gitmiyor daha yeni aldım sadece kauçukların jelatinini söktüm sizce değişime göndersem kabul edilir mi veya değişime göndermelimiyim
  5. waffenq

2500 TL Klavye Önerisi

Merhaba maksimum bütçem başlıktaki fiyatdır normalde ASUS ROG scope RX alacaktım bir anda zam geldiği için şu an alamacak durumdayım o yüzden başka klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  6. waffenq

bilek destekli klavye önerisi

Max 2400 TL bilek destekli klavye arıyorum önerileriniz varsa bekliyorum Switch'lerden çınlama sesi falan gelmeyen bir klavye olursa çok iyi olur.
  7. waffenq

Cooler Master CK550 V2 vs HyperX Alloy MKW100 vs Asus ROG Strix Scope RX

arkadaşlar hepsi red switch hangisini almalıyım veya bu bütçede daha iyi bir klavye varsa önerilerinizi bekliyorum
  8. waffenq

ASUS ROG STRIX Scope RX vs XPG Summoner Silver

İki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım ROG'u düşünüyorum çünkü ekran kartım anakartım çoğu parçam ASUS ROG'un ama bilemiyorum hangisini alsam veya daha iyi bir klavye var mı bu fiyat bandında yorumlarınızı bekliyorum.
  9. waffenq

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/310312/xpg-summoner-cherry-mx-speed-silver-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/?ref=akakce&v=1.93.5 merhaba başlıkta yazdığım klavye alınır mı veya fiyatı yükseltip alabiliceğim daha iyi bir klavye var mı asus rog strix scope rx...
  10. waffenq

Asus ROG Strix Scope RX Alınır Mı? 2024

merhaba yakın süre içinde başlıktaki klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? suan 2339 gibi bir fiyatı var benim bilgisayarın tüm parçaları asus rog strixden oluşmakta birde yanına klavye ekleyeyim dedim bu klavyede yay çınlama sesi gibi sesler var mı veya rahatsız edici herhangi bir sorunu...
  11. waffenq

1200 TL Klavye Önerisi

merhaba max 1200 tl verebilirim 1200 tl altıda olur klavye önerilerinizi bekliyorum numpad tuşları olmasa iyi olur ve yön tuşları olursa güzel olur 1707314639 @MuratTheFounderOfGariban
Geri