Arama sonuçları: *

1. K

Yardım %65 manyetik klavye öneri

%65 lik manyetik klavye lazım yardımcı olur musunuz
  2. K

Yardım Mchose Jet75 vs Mchose Ace 68 he

Bu iki klavye arasında çok kararsız kaldım genel olarak ace in sesini beğenmiyorlar jet75 iyi gibi geldi ama 65 lik istiyorum bide bu markadan emin olmadım birkaç kişi çakmacı gibi birşeyler demişti
  3. K

Wraith w60 mi w75 mi

75 stoklarda yok genelde fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum stoğu beklemeli miyim yoksa 60 mı almalıyım ama ok tuşlarıda lazım
  4. K

Wraith w75 klavye bulma

Stocklarda kalmamış nereden çok bi fiyat artışı olmadan bulabilirim siyah rengini
  5. K

Mchose jet 75 nasıldır

Mchose jet 75 nasıl klavye veya daha iyisi varsa aynı fiyatta nedir
  6. K

Yardım Acil Klavye önerisi!

manyetik klavye bakıyorum 4k yı aşmasın yada azıcık aşabilir beyaz bakmıyorum teşekkürler ( wraith 75 demeyin stock yok)
  7. K

Öneri Manyetik klavye öneri

3k limitim var zorlarsam 4k ya kadar çıkar manyetik switchli mümkünse aula f75 gibi sesi olan klavye arıyorum ama o sesde yksa sorun olmaz ama o sesli olursa çok iyi olur
  8. K

Manyetik klavye mi mekanik klavye mi

başlıktada gördüğünüz gibi hangisi alsam karar veremedim mekanik klavyelerin sesi ve grünüşü çok daha güzel iken manyetik klavyelerin tepki süresi daha hzlı ve oyuncular için çok daha avantajlı
  9. K

Yardım Acil 3k klavye önerisi

3k bütçem var azıcık aşabilirim 4k ya falan ama zorunlu bide manyetik mi almalıyım mekanik mi bilmiyorum vardımcı olur musunuz
  10. K

3000-4000 tl klavye önerisi

çok 4000lere gelmek istemiyorum daha çok 3000 ve 3500 arasi aklimda ak820 pro gift switch var sesi onun gibşi önerebileceğiniz var mı fps oyuncusuyum o tarz oyunlar oynuyorum
  11. K

Ingilizce klavyeyi türkçe yapma

ingilizce klavye alcam ama türkçe kullanabiblir miyim bilmiyorum yardmc olur musunuz
  12. K

Aula f75 vs ajazz ak820 pro

Hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz var mı
  13. K

ASMR daki gibi Creamy sesli klavye

bütçe en fazla 5000 olsun ama 2-3 arası daha iyi olur mümkğnse siyah-gri olsun aralarında beyaz da olabilir full beyaz olmasın şimdiden teşekkürler
Geri