Arama sonuçları: *

1. Nisshs

BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-wraith-w75-v2-mekanik-klavye-kargo-yok-1290751421/detay adamla konuşuyorum gelip elden alıcam en son ne olur diyorum cevap olarak : ! daha sonrasında engel atıyor direk
  2. Nisshs

Yardım Manyetik %75 lik bir klavye lazım

Manyetik %75 lik bir klavye lazım piyasaya bayadır bakmıyorum yeni gelenler olmuş galiba 2-3 bandında siyah rengi lazım
  3. Nisshs

Darmoshark top75 he klavye manyetik switch he

sizce nasıl fiyatına değermi ustalarım
  4. Nisshs

Türkiyeye girermi sizce

https://keebforce.com/keebforce-ipi-aurora75/ türkiyeye rahat girermi ustalarım 140 dan 10 a düşmüş
  5. Nisshs

SİZCE TAKASA GİRİLMELİMİ

AULA F75 EPOMAKERDEN ALINMA SİZCE W75 YENİ KASASI V2 HALİ İLE TAKASA GİRİLMELİMİ
  6. Nisshs

Sizce w75 alınır mı?

elimde fazladan bir kaç klavye var onlardan 1 tanesi görüntü olarak epomakerden alınma f75 var sizce takasa girilirmi değermi w75 ile yoksa ileride w60 mı alayım sizce hangisi daha mantıklı ustalar
  7. Nisshs

Akko fun60 max shine mı yoksa w60 mı

sizce hangisi daha önde ve alınabilir
  8. Nisshs

Akko fun60 max shine

almayı düşünüyorum 1-2 ay içinde birçok manyetik klavye denedim ama çoğu hoşuma gitmemişti bunun özellikleri hoşuma gitti ama deneme şansım olmadı bunu kullanan kişilerin yorumlarını almak isterim auladan geçmeyi düşünüyorum yavaş yavaş sizce değermi illaki 2.elde bulabilirim akkoyu bitsede...
  9. Nisshs

Çözüldü✓ Bilgisayarı sıfırladım ve klavyemdeki tuşlar

yüzde 60 lık klavyem var f1 tuşları olsun windows tuşları olsun shift vb. her şey farklı bi görev yapıyor nasıl düzeltebilirim shift tuşu windowsun işini görüyor vs. lütfen yardım edin
  10. Nisshs

Epomaker aula f75 geç algılama

geç algılamaya başladı artık napabilirim
  11. Nisshs

Çözüldü✓ Wooting 60he türkiyeye rahat girermi

almayı düşünüuorum ama türkiyeye girebilirmi
  12. Nisshs

Temu Ücretsiz Kupon ??

temu ücretsiz sipariş diyor o nasıl oluyor parayı çekip gerimi iade yapıyor
  13. Nisshs

Temu güvenilir mi??

3.500 tl bandında alışveriş yaptım kart bilgilerini çalarmı yada kopyalama olabilirmi kredi kartı ile alışveriş yaptım
  14. Nisshs

Temu Güvenilirmidir ?

temudan kredi kartı ile alışveriş yaptım klavye mouse + aksesuarlar vb. aldım ama 3 kere satın aldım klavyeyi tekli aksesuarları tekli mouse aldım bi problem olurmu kredi kartı bilgilerinde sorun olurmu kopyalama yada çalma gibi durum olurmu
  15. Nisshs

Bluetoothlu %60-%75 klavye önerisi

2k bütçem var tavsiyeleriniz nelerdir %60-%75 olursa mükemmel olur rengi siyah olursa güzel olur
  16. Nisshs

Bluetoothlu klavye önerileri

2k ya bluetoothlu klavye arıyorum %60-%75 arasında önerisi olan varmı
  17. Nisshs

Bluetoothlu klavye önerisi

2k ya bluetoothlu klavye arıyorum %60-%75 arasında önerisi olan varmı en fazla
Geri