Arama sonuçları: *

1. Y

ÖMÜRLÜK KLAVYE ÖNERİSİ

Neredeyse full CS oynuyorum uzun süre götürecek kaliteli bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İstanbul'da olduğu sürece ikinci elde önerebilirsiniz. Bütçe 4000.
  2. Y

ÇOK ACİL 4K KLAVYE ÖNERİSİ !

Bütçe 4k CS için artık klavye değiştireceğim. Tercihen 60 veya 75 Renk öyle pembe,sarı vs. olmadığı sürece farketmez. ( İKİNCİ EL OLARAKTA ÖNEREBİLİRSİNİZ )
  3. Y

W75 VS ATK68 V2 HANGİSİ

Hangisini almalıyım sizce şuan aynı fiyata düştüler zaten.
  4. Y

3000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Genelde hikayeli oyunları konsol ile oynuyorum o sebeple ağırlıklı olarak fps oyunlar için bir klavye arıyorum. Renk beyaz,mavi,turkuaz tarzı renkler olursa güzel olur. İkinci elde alabilirim.
  5. Y

Kendim Klavye Olusturmak İstiyorum.

Baslıkta belirttiğim gıbı kendim custom klavye olusturmak ıstıyorum. 2 sorum olacak Kendim oluştursam normalden daha ucuza gelir mi? Parçaları nereden alabilirim(yurtiçi)
  6. Y

Toplam 5000 TL'ye Ekipman Önerisi

Bu hafta 0 dan bir yenileme işlemine girdim ddr4 ten ddr5 geçtim fps sorunumu çözdüm az önce Dell Alienware AW2523HF sipariş ettim monitör sorunumuda çözdüm,mouse olarak gpx 2 aldım ama... Klavye,Kulaklık,Mousepad önerisi lazım. Bütçe 5 k hepsi için. Mousepad xxl olursa güzel olur. Kulaklıkta...
Geri