Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Yardım MCHOSE Jet75 alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM 4000tl klavye arıyordum bir çok kişi bu modeli önerdi alınır mı? yoksa başka tavsiyeniz varmı ve wraith den almak istemiyorum ama w75 mi daha iyi yoksa bumu yine öğrenmiş oliyim...
  2. yusuf544

Yardım Akko fun 60 ultra vs wraith w75 v2

SELAMÜN ALEYKÜM Bu iki model arasında hamgisi daha iyi akko alsam kablosuz kullanımda sorun çıkarırmı gecikme vs. Yoksa w75 dahamı iyi.
  3. yusuf544

Yardım AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Klavyeden anlamadığım için soruyorum bu alınır mı? veya başka önerileriniz varmı. Ayaklı olmasını istiyorum falat bunda yok yaa.
  4. yusuf544

Yardım 4000 tl kablosuz veya kablolu klavye önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Kablosuz klavye istiyorum bu tarz veya yön tuşlarıyla f tuşları olabilir tam boy istemiyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/603761/akko-monsgeek-fun60-ultra-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Bu iyi midir? hoşuma...
  5. yusuf544

3000 tl klavye önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Sessiz arıyorum diye konu açmıştım zaten f87 var bi aklımda veya başka önerileriniz varmı kablosuz olması şart.
  6. yusuf544

Sessiz klavye ve mouse önerisi

SELAMÜN ALEYEKÜN Geceleri oyun oynuyorum fakat kardeşim ve aile bireyleri erken uyuduğu için sessiz oyun oynayabileceğim klavye ve mouse varmıdır.şuanda alamicam ama yine aklımda bir kaç model olsun şimdiden teşekkür ederim.
  7. yusuf544

Çözüldü✓ Havit kb884l alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar başlıkta yazdığım klavye alınır mı 1700tl.kullanan varmı.
  8. yusuf544

Klavye önerisi lazım

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar en fazla 4k bütçem var klavye lazım aklımda 3 model var sizce bunlardan hangısını almalıyım veya sizler öneri verebilirmisiniz şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...
  9. yusuf544

Yardım 4 bin TL klavye önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Başlıkta yazdığım gibi 4k bütçem var klavye önerir misiniz.
  10. yusuf544

Gravastar k1 lite alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar klavye bakıyorum da 3.5k en fazla gravastar k1 lite nasıl sizce kronik sorun sıkıntısı varmı kullanan varmı. 1739532367 https://ty.gl/9dxe89jihmvzj
  11. yusuf544

4000TL klavye önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kablosuz mekanik klavye arıyorum bütçem 4000tl fakat çin malı istemiyorum Asus, steelseies, vb.gibi markalardan istiyorum sağlam sorunsuz sıkıntısız beni uzun yıllar götürebilecek klavye öneriniz veya kullandığınız varmı acaba.ben bitane buldum ama iyi midir?...
  12. yusuf544

Akko klavye alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar gaminggen tr ye akko model birçok klavyeler geldi ve baya uygun fiyatları kablosuz olmalarına rağmen sizce alınır mı veya 2-3 k arası başka model klavye öneriniz varmıdır.
Geri