Arama sonuçları: *

1. T

Razer Ornata V3 Klavyede Antighosting Varmı?

Razer Ornata V3 Klavyede Antighosting Varmı? düz modelde
  2. T

AJAZZ AK870 De sürekli reset atma problemi varmı?

68 tuşlu versiyonu vardı ajazz ak680 tuşlar işlevini kaybediyordu fn space kombosuydu sanırım klavyeye res atınca düzeliyordu bu klavyede varmı o problem.
  3. T

Aula Win68 HE Max RED web driverı hakkında

Her pc yi aç kapat yaptıgımdaa yaptıgım ayarlar siliniyor bunun çözümü varmı?
  4. T

Aula win 68 he pro mu Aula win 68 Max mi ?

Hangisi daha iyi bir seçim olur 68 he pro tam 1.5k ya geliyor
  5. T

Razer Blackwidow V3 TKL klavyedeki sorun normal mi?

Klavyeyi wave modunda kullanıyorum işlemcimde i3-1200F ara sıra kasma oldugunda klavyenin üzerindeki efektler yavaşlıyor. Hatta PC ilk açıldıgında Razer Chroma'ya bastıgımda hep oluyor bu ama mesela CPU-Z'den yük testi açtıgımda yapmadı normal mi bu olay? lol oynarkende yapmıştı
  6. T

Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch alınır mı?

https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-tkl-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12138?srsltid=AfmBOoodtComofQ9mZooaNXrwsbmigVDKMeSKZTudVbI8Kjn8p4URGK3 Aigo a87 kullanıyorum yellow switch olanından. bu klavye alınır mı??
  7. T

AJAZZ AK680 Klavye bu yüzden iade edilirmi

bu klavyede kronik sorun bazı tuşlar işlevini kaybediyor bende 1 haftada 1 sürekli yukarıdaki f tuşları gidiyor ve fn+space yaparak düzeltebiliyorun ama klavyeyi sıfırlıyor bu sorundan iade etmelimiyim 100 tl daha fazla verip Wireless AIGO A87 alabiliyorum
  8. T

Preo km106 klavye yazı yazınca farklı şeyler çıkıyor

TUR TRQ Farklı pcde de oluyor ama Windows Masaüstü harici uygulamalarda bazı tuşları algılıyor
  9. T

AJAZZ AK680 Bazı tuşlar neden sıfırladıktan sonra çalışıyor

mesela az önce f tuşlarının ordaki sayılara basmaya çalıştım olmadı sıfırladıktan sonra düzeldi klavye daha yeni iade etmelimiyim yoksa sorun değilmi 1742049091
  10. T

Yardım AJAZZ AK680 VS Leaven K550

Ajazz Ak680 900 tl Leaven K550 780 Tl Hangisi daha iyi
  11. T

Altec Lansing algk8404gklr alınır mı??

700 Tl Red Switch https://www.pazarama.com/altec-lansing-algk8404gr-siyahgumus-red-switch-rainbow-87-tuslu-super-kompakt-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-p-6970939959417?magaza=ozka-gsm-ve-teknmag
Geri