Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Yardım Laptobum kendi klavyesini görmüyor?

Herkese merhabalar bende hp pavilion g6 var gri olan modelden fakat klavyenin ışığı yanıyor ama kullanmaya çalışıyorum işlemiyor ydni klavye aldım flexi kablolarından taktım yine olmadı ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  2. emirhan1234

bu klavye nasıldır ?

herkese merhabalar bende asus rog pugio 2 mouse var kablosuz olduğu için de kablosuz klavye almak istedim bu klavyeyi gördüm sizce alınır mı ve çakışma olur mu ikisi arasında bir sorun olur mu yani yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar :D...
  3. emirhan1234

470tl ye klavye önerisi

Herkese merhabalar ben mekanik klavye alacağım da bütçem yukarı da mekanik olsun çok büyük olmasın masam küçük monitör ayakları sıkıntı çıkarıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  4. emirhan1234

kulaklık mikrofonu hareket ettirdiğimde çızırt diye ses çıkıyor ?

herkese merhabalar bende blackshark v2 x var mikroforunda hiçbir sıkıntı yok kulaklıktada fakat kıpırtattığımda mikrofonunu çızırtı geliyor kablosundan elektrik çızırtısı değil neden oluyor olabilir normalmidir
  5. emirhan1234

redragon dark evenger nasıldır ?

herkese merhabalar ben bu klavyeden almak istiyorum da nasıldır bir yazılımı var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://www.trendyol.com/redragon/k568r-dark-avenger-rainbow-blue-switch-turkce-q-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-70649097?boutiqueId=61&merchantId=109616&gads=true
  6. emirhan1234

500tl klavye önerisi

Herkese merhabalar ben mekanik klavye istiyorum ve indirimde olursa sevinirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  7. emirhan1234

500tl ye klavye önerisi ?

herkese merhabalar bende şuan g213 var sadece numlock kısmı olmayan bir klavye önerir misiniz? bu klavye gibi olsun boyutu 500e ne önerebilirseniz bakacağım sadece bangood dan olmasın beklemek istemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  8. emirhan1234

500₺ Bütçeye Klavye Önerir Misiniz?

herkese merhabalar bangooddan olmasın tkl gibi olsun oluyor ise steel series olsun 2. el de olabilir bana bir klavye önerirsmisiniz yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

Rampage KB-RMW23 SCOUT Klavye Nasıldır?

herkese merhabalar ben bu klavyeden almak istiyorum da nasıldır ? https://www.n11.com/urun/rampage-kb-rmw23-scout-bluetooth-rgb-q-jixian-red-switch-mekanik-oyuncu-klavye-1700085?magaza=c-teknoloji&gclid=Cj0KCQjw0emHBhC1ARIsAL1QGNf3fjYVF6i7WvG39yyebRSUeRZHkuMFYAbomYKxG32gDOVw6d-RZHAaAtm7EALw_wcB
  10. emirhan1234

bilek destekli mekanik klavye önerisi ?

herkese merhabalar ben %60 olan klavyelerden istiyorum küçük olanlardan ve bilek desteği ve mekanik olsun bütçem 300-400 arası yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  11. emirhan1234

Bu logitech klavye nasıldır?

Herkese merhabalar ben bu klavyeden almak istiyorum da logitech g19s nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. emirhan1234

Lcd ekranlı klavye önerisi en ucuz

Herkese merhabalar ben lcd ekranlı klavye almak istedim de en ucuzu hangisi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  13. emirhan1234

70tl ye mekanik klavye

herkese merhaba n11de 70tl ye klavye gördüm abilerim ablalarım bir sorun olursa sorumluluk bende değildir 70 e mekanik klavye çökün https://urun.n11.com/klavye/ledli-isikli-mekanik-oyuncu-klavyesi-ledgamer-usb-gaming-klavye-P380616927?recId=kq5gp8ve-28vg9aumdip-S.W_DET_ALSO_LOOKED-0o5lqsm
  14. emirhan1234

350tl ye klavye önerisi

herkese merhabalar bende logitech g213 var ama memnun kalmadığım için değiştirmek istiyorum bunun yerine hangi klavyeden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Top Bottom