Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Aula Hero 68 HE Sipariş verdim, iptal etmelimiyim?

iyi geceler hocalarım. normalde klavyeye ihtiyacım yoktu aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. elime bi miktar para geçti ve bu çok övulen Hall effectli klavyelere bakıyordum. Hem görünüsü hemde özelliklerinden bu klavyeyi tercih ettiydim. sizce bu klavyeyi iptal edip başka bi hall effect...
  2. TsuchinagaHiyori

Custom Klavye Ne Kadar Tutar?

şu sıralar garip bi özentilik başladı diyelim. şöle belli bi bütçe ile custom klavye falan yapsam ne kadar tahmini tutar acaba? %75 ve üstü klavyeler kullanmayı seviyorum bildiğim kadarıyla PCB, Klavye kasası switch ve tuşlar gerekiyor. Aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. yedektede Aula...
  3. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ %60 klavyelerdeki anahtarlık hakkında soru

%60 boyutta klavyelerde genellikle bu tarz anahtarlık dekorları bulunuyor. %75 ve üstü boyutta hiç bulamadım. çokta hoşuma gidiyor. %75 lik klavye kullanıyorum. ayrı şekilde monte edebileceğim aparat ile bulunabilirmi?
  4. TsuchinagaHiyori

Akko 5075B Plus VS Ajazz AK820 Pro

Akko 5075B Plus Shine Black https://www.gaming.gen.tr/urun/695658/akko-5075b-plus-shine-through-black-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Ajazz Ak820 Pro Black...
  5. TsuchinagaHiyori

3000TL Bütçe Klavye önerir misiniz??

aktif olarak aula f75 kullanmaktaydım. büyük bi s*laklık yaptım ve setupuma uysun diye boyamak istediydim. boyadıktan sonra bazı tuşlar perti çekti. fazla yokluğunu hissettirmicek 3000tl bütçe ile ne alabilirim? önerileriniz neler? aklımda ajazz ak820 klavyesi vardı, bu bütçe ile alınır mı? yoksa...
  6. TsuchinagaHiyori

Ziyoulang K87 Pro alınır mı?

Aula F75 klavyesini teknik aksaklıklardan alamamıştım, gezinirken dolu özelliğe sahip Ziyoulang K87 Pro klavyesini buldum. Kullananlar varmı veya sizce bu klavye alınır mı?? Başka Klavye önerisi sunacaksanız, Aradığım klavye özellikleri : %75 veya TKL, Hot-swap. Bütçe olarak 1500 TL'yi...
Geri