Arama sonuçları: *

1. Hareka

Yardım Aula f87 promu ajaj aj 820 max plus mu

Selam arkadaşlar bu iki klavye arasında kaldım hangisini almalıyım hangisi daha iyi olur bilmiyorum Yardımcı eder misiniz
  2. Hareka

Yardım 2000 TL ℅75 klavye öneri

Selam arkadaşlar 2000 tl civarı bütçem var kablosuz ışık geçiren bir model bakıyorum türkçe olursa iyi olur önerileribiz neler
  3. Hareka

Yardım Siyah kablosuz ℅75 klavye öneri 2 k

2000 tl bütçem var 75 lik klavye bakıyorum öneriniz varmı
  4. Hareka

Yardım 2 k bütçeye klavye öneri yardımı

Selam arkadaşlar öncelikle ℅75 klavye bakıyorum daha kullanışlı olduğu için siyah veya gri bir klavye beyaz çok sırıtıyor sisteme öneriletiniz neler 2,5 k kadar çıkabilirim. Kablosuz olursa iyi olur
  5. Hareka

Yardım 2 k bütçeye klavye yardımı

Selam arkadaşlar öncelikle ℅75 klavye bakıyorum daha kullanışlı olduğu için siyah veya gri bir klavye beyaz çok sırıtıyor sisteme öneriletiniz neler 2,5 k kadar çıkabilirim max
  6. Hareka

Yardım 2 K bütçeye 75 klavye önerisi

Selam arkadaşlar 2000 Tl bütçem var %75 bir klavye bakıyorum kablosuz ne önerebilirsiniz
  7. Hareka

Yardım 2000 tl bütçeye klavye önerisi

Selam arkadaşlar ℅75 klavye bakıyorum kablosuz olması benim için önemli ve renk konusunda bulamadım siyah beyaz karışık iyi sorunu olmayan bir klavye bakıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  8. Hareka

Yardım Çok kararsızım acil yardım setuba

Arkadaşlar 2 haftadır setupu toparlamaya çalışıyorum 1 hafta önce kasayı montajlafım ekipman kısmı kaldı ama hangi renk Seçecepime karar veremedim aklımda siyah beyaz karışık yapmak vardı ama bir türlü kafamdakini yapamadım full beyaz yapsam sırıtır diye düşünüyorum full siyahda çok karartır...
  9. Hareka

Yardım Setubuma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ilk kez setup kuruyorum karar veremedim hangi renk ekipman alayım yardım eder misiniz
  10. Hareka

Yardım Grili beyaz siyah karışık klavye önerisi

Selam arkadaşlar 2 k civarı bütçem var gri siyah beyazlı bir klavye bakıyorum kablosuz öneriniz varmı pek bulamadım
  11. Hareka

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

Selam arkadaşlar sistemi yeni toparlıyorum monitör kolu alıcam ekipmanları hangi renk alayım önerileriniz nedir nasıl güzel gösterebilirim
  12. Hareka

Yardım 2000 TL'ye klavye önerisi

2000 TL bütçem var ℅75 klavye bakıyorum siyah ve kablosuz olması önemli yareım ederseniz sevinirim
  13. Hareka

Aula f87 alınır mı iyi mi?

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye klavye bakıyorum kablosuz siyah bir ℅75 klavye bakıyorum bu kşavuet alınır mı
  14. Hareka

Yardım 2 k ya ℅75 klavye önerisi kablosuz

Öncelikle selamaleyküm arkadaşlar cümleten herkese iyi akşamlar 2000 TL bütçem var 2,300 felan o aralarda kablosuz bir 75 lik klavye bakıyorum siyah olması masam ve kasamdan dolayı siyah istiyorum klavyede ek hot swap felan gasget özellikl olursa iyi olur bana güzel kafamın ağrımayacağı bir...
Geri