Arama sonuçları: *

1. leroxy

Razer Blackwidow V3 TKL switch sorunu

Razer Blackwidow V3 TKL Green switch klavyeyi TAM 1 yıldır kullanıyorum. 14 temmuz 2022'de teslim edilmişti gerçekten tam 1 yıl oldu ve klavyenin a switchinde bir sorun var. Daha önce gamepower saber rgb kullanırken yaşadığıma benzer bir çift basma sorunu var. Basmama yapmıyor ama çift basma...
  2. leroxy

1500 TL Bütçeyle Klavye, Mouse ve Kulaklık Önerebilir Misiniz?

Öncelikli olarak klavye değiştirmeyi düşündüğümden konuyu klavye kategorisinde açtım. Toplam 1500TL bütçem var. Her biri için 500TL ayırdım ama siz onu umursamayın. Mümkünse Corsair ürünlerinden önerirseniz sevinirim. Ayrıca Kulaklık başka, klavye başka, mouse başka marka olsun istemiyorum. Tek...
  3. leroxy

Gamepower SABER RGB "D" Tuşu Basmama Sorunu

Selamlar, yaklaşık 1 senedir kullandığım Gamepower SABER RGB'de yaşadığım bir tuş basmama sorunu zaten mevcuttu ancak uzun bir süredir olmuyordu. Son birkaç gündür tekrar olmaya başladı ve insan gerçekten çileden çıkıyor. O kadar sinir bozucu bir şey ki, düşünsenize bir FPS oyunu oynuyorsunuz...
  4. leroxy

400TL Bütçeye Klavye Önerisi

400TL Bütçeye mekanik bir klavye önerebilir misiniz :) Mümkünse Blue Switch olmasın.
  5. leroxy

Gamepower SABER RGB Klavyem Çift Tıklıyor!

Gamepower Saber RGB klavyem bulunuyor, son zamanlarda özellikle d tuşunda ciddi bir çift tıklama sorunu var. Discord'da olsun oyunda olsun bazen bunu hissedebiliyorum. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Pek klavye alacak bütçem yok, basit yöntemlerle çözmek isterim.
  6. leroxy

Pudding Keycap Önerisi

Link: HyperX Pudding Keycaps - Double Shot PBT Keycap Set with Translucent Layer, for Mechanical Keyboards, Full 104 Key Set, OEM Profile, English (US) Layout - White Bende SABER RGB Var. Ancak hem tuşlar rahatsız ediyor hem de görünümü çok iyi değil (üstten görünüm) Bir Pudding Keycap seti...
  7. leroxy

HyperX Pudding Keycaps Alınır Mı?

https://www.amazon.com/HyperX-Pudding-Keycaps-Translucent-Mechanical/dp/B087QTR4CT/ref=sr_1_2?crid=1Y2IQRCQRIJMQ&dchild=1&keywords=pudding+keycaps&qid=1609914105&sprefix=Pudding+%2Caps%2C293&sr=8-2 Güzel gözüküyor. Lakin SABER RGB Kullanan birisi olarak klavyemin ana paneli artık ismi ne ise. O...
  8. leroxy

Klavyedeki tuşun başka yöne bakması

Klavyenin sol altında z'nin yanında bir tuş var. Bu > Bu tuş normalde sağa doğru bakan kısım. Yani tuşun kendisi soldan sağa doğru yönlenmiş. ama ben bu tuşa bastığımda < olarak yani sağdan sola doğru olan versiyonu çıkıyor. sadece Shift+ yaparsam oluyor. Bunun değiştirilmesi gerekli mi ...
  9. leroxy

SABER RGB Ledi Sönük Gözüküyor.

Gamepower saber rgb kullanıyorum. Alttaki ışık ilk başlarda çok stabil çalışıyordu. alalı daha 2 ay oldu. alttaki ışıklar sanki daha az seviyede yanıyor. akıcılığı gitti. ledin nerede olduğunu vb. görebilir oldum. eskiden çok daha yüksek ışık veriyordu. niye böyle ?
  10. leroxy

Gamepower'a Özel İstek.

Şimdi benim SABER RGB Klavyem var. ama yazılımında bulunmayan. bulunmasını çok istediğim bir mod var. evet benzeri bir mod var adı shuffle ama bunun gibi olmuyor. ekteki videodan nasıl olmasını istediğime bakabilirsiniz. tab ve en sağdaki + tuşuna basarak böyle bir görüntü elde ettim. böyle bir...
  11. leroxy

İncehesap Gaming Gecesi Ürünleri Ayıplı Mı ?

Bende SABER RGB BLUE SWITCH Olan Versiyonu var. benimle aynı günde alan birisi incehesap'ta yorum yapmış ve yay sesinin diğer kullanıcılara göre daha fazla olduğunu söylemiş. aynı olay bende de var. saber rgb kullanan arkadaşım ses kaydı attı onda pek bir şey duyamadım ama bende var. özellikle g...
Top Bottom