Gamepower'a Özel İstek.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Şimdi benim SABER RGB Klavyem var. ama yazılımında bulunmayan. bulunmasını çok istediğim bir mod var. evet benzeri bir mod var adı shuffle ama bunun gibi olmuyor. ekteki videodan nasıl olmasını istediğime bakabilirsiniz. tab ve en sağdaki + tuşuna basarak böyle bir görüntü elde ettim. böyle bir mod olması için ne yapmam lazım. çok hoş.
video ters çıkmış monitörlerinizi ters çevirebilirsiniz.

Benim Ogre RGB'de bu mod var :)

Bu mod o kadar iyi olmaz. Tuşların yerini ezbere bilmiyorsan akşamları o sırada üstünde ışık yanmayan tuşun hangi tuş olduğunu anlayamazsın

benim de gamepowerdan isteğim var . 3. defa yola (servise) çıktı . Artık şuan bir çözüm bulsunlar

Bu mod o kadar iyi olmaz. Tuşların yerini ezbere bilmiyorsan akşamları o sırada üstünde ışık yanmayan tuşun hangi tuş olduğunu anlayamazsın
evet doğru ama ışıklar bu şekilde aralıksız bir şekilde animasyonlu yanarsa pek de sorun olmaz diye düşünüyorum. alptop'umda çok iyi yazıyordum şimdi elim daha tam alışmadı. laptopa iki hftalığına geri döndüm bir baktım hissiyatı çok garip geldi falan. ama bu modu istiyorum. ismi karaşimşek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vaay yeni marka buldum. alptop. nası ama tutar mı.

Geri