Arama sonuçları: *

1. C

Klavye mouse set önerisi

Merhaba, 100 liraya kadar klavye mouse set öneriniz var mı? Teşekkürler.
  2. C

Yeni klavyem geldi her şeyi yanlış yazıyorum

Merhaba, Az önce Itopyadan söylediğim Razer Blackwidow Elite klavyem geldi fakat her şeyi yanlış yazıyorum alışamadığımdan galiba. Eskiden Razer Blackwidow Chroma kullanıyordum onda daha hızlı ve doğru yazıyorum şimdi pek öyle değil. Siz de yeni klavyeye geçtiğinizde böyle olmuş muydu alışkanlık...
  3. C

BlackWidow Elite alıyorum itiraz var mı?

Razer Blackwidow Chroma dan çok sıkıldığım için Blackwidow Elite alacağım 850 liraya. 850-900 civarına daha iyisi var mı alayim mi yoksa?
  4. C

Razer Blackwidow Elite Switch

Merhaba, Şu an Razer Blackwidow Chroma kullanıyorum kullandığım klavye Razer Green switch. Ben çok seviyorum Razer Green Switchi fakat şu an kullandığım klavye çok eskidi ve tam çalışmıyor bilek desteği de yok. Itopya indirimdeki Blackwidow Elitein kullandığı green switch Blackwidow Chromadaki...
  5. C

XPG Summoner alınır mı?

Itopyada çok iyi fiyatı var şu an. Razer Blackwidow Chroma dan geçmeye değer mi?
  6. C

KLAVYEM bozuldu tuşlar aasıyor

KLAYEM OULDU YAZAIYORUM 1000 tl ütçem var acil öneri laazım
  7. C

Razer Blackwidow Chroma satmak

Merhaba, Razer Blackwidow Chromamı 2.el den 500 liraya falan satsam daha iyi bir şey alabilir miyim? Yoksa mantıksız mı olur? Bilek desteği olsun istiyorum çünkü bilek desteği yokken klavyenin tipi saçma duruyor şu anki klavyenin tipinden de sıkıldım zaten
  8. C

Razer Blackwidow Chroma Bilek Desteği

Merhaba, Razer Blackwidow Chroma klavyem var ama V1 olandan aynı klavyenin V2 sinde olan bilek desteğini V1 e takmak için nerede bulabilirim veya direk ona benzeyen bir bilek desteği?
Top Bottom