Razer Blackwidow Chroma satmak

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,619
Merhaba, Razer Blackwidow Chromamı 2.el den 500 liraya falan satsam daha iyi bir şey alabilir miyim? Yoksa mantıksız mı olur? Bilek desteği olsun istiyorum çünkü bilek desteği yokken klavyenin tipi saçma duruyor şu anki klavyenin tipinden de sıkıldım zaten

Switchlerde felan sorun yoksa satma bence hiç

Bence de klavyede bir sorun yaşamıyorsan satma.

Merhaba, Razer Blackwidow Chromamı 2.el den 500 liraya falan satsam daha iyi bir şey alabilir miyim? Yoksa mantıksız mı olur? Bilek desteği olsun istiyorum çünkü bilek desteği yokken klavyenin tipi saçma duruyor şu anki klavyenin tipinden de sıkıldım zaten
Niye satmak istiyorsun sorunu mu var 500TL ye güzel klavye yok sattiğindan iyisini bulamazsin öyle diyeyim saçma olur.

Sorunu yok ama 5 yıldır bunu kullanıyorum sesinden de tipinden de sıkıldım
bende ck 104 u alalı 4 yıl felan oldu c tuşu felan arada 2 3 kere basıyor oyle olmasa hiç satılıga koymazdım satma bence

Şu yuvarlak içine aldığım alt kısım çok kısa bi garip duruyor tipini hiç beğenmemiştim klavyenin aslında ama küçüktüm aldığımda 5 yıl önceydi razer da razer derken bunu almıştım mesela Blackwidow V2 daha hoş duruyor bence bilek desteği olması çok güzel bir görüntü

Ekler

• 6D9D4F58-2D59-459C-AD78-EB3B188419F2.jpeg
    6D9D4F58-2D59-459C-AD78-EB3B188419F2.jpeg
    36.6 KB · Hit: 46
Geri