Arama sonuçları: *

1. Skynel

Maksimum 3000'e Klavye Önerisi

Beyaz ve Kablosuz
  2. Skynel

2500TL'e Kablosuz Klavye Önerisi

Dostlar ışıksız olabilir sade şık bir kasam var ışıksız Işıklı bir klavyede alsam muhtemelen ışık olmadan kullanacağım Beyaz olması tercihimdir beyaz siyah bile olabilir
  3. Skynel

3000TL Klavye ve Mouse Önerisi

Dostlar selam 3000TL bütçem var Klavye ve mouse almak istiyorum ama klavye kahverengi switch olursa harika olur ve küçük olmasın Mouse içinde fazla ağır olmaması ve tercihin wireless olmaması g305 ile iyi bir deneyimim yok ama derseniz ki sorun yaşamazsın iyidir wireless alıp denerm
  4. Skynel

Kahverengi (Brown) Switch Klavye Önerisi

1500 1600TL civarlarında bütçem var ne önerirsiniz Brown istiyorum ya bir kere kullandım çok hoşuma gitmişti
  5. Skynel

HP Omen Encoder İçin Sürücü

https://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/omen-by-hp-keyboard/16172066/model/31331855 Dostlar ben işletim sistemi seçemiyorum neden bilmiyorum ama seçtirtmiyor o yüzden indiremiyorum sizde de öyle mi ya da bana manuel indirebileceğim bir link atma şansınız var mı? 1619264491...
  6. Skynel

Hepsiburadadan Aldığım Klavye Yanlış Gönderildi

"HP Omen Encoder Brown Switch" ürününü aldım ve yanlış gönderildi Teknovo adlı mağazadan aldım ve şu ürün gönderildi "HP Pavilion 500" olduğu gibi paketledim ve geri göndereceğim önerebileceğiniz max 600TL'ye alabileceğim bir yer var mıdır HP Omen Encoderı yoksa amazondan red switch versiyonunu...
  7. Skynel

400TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Dostlar selam 400TL'ye kadar klavye önerisi yapabilir misiniz? Membran olabilir numpad şart Sizden ricam 400TL bandında düzgün bir mekanik klavye yoksa alabileceğim düzgün bir membran klavye önerir misiniz.
  8. Skynel

500TL Klavye Önerisi

Dostlar selam ilk defa bir mekanik klavye aldım Monster Pusat K3 pro oldu bu klavye Burada ki tavsiyelerin üzerine aldım ama klavye beni pişman etti Yay sesi aşırı fazla Sürekli tuşlarda basmama sorunu Yazılımında sorunlar İki defa garantiye yolladım ve ikincisinde iade istedim iadem kabul...
  9. Skynel

Monster Pusat K3 Pro Temassızlık Sorunu

Dostlar klavyede bir kaç saat öncesine kadar hiç bir şey yoktu bir anda tuşların hepsi temassızlık yapmaya başladı neden bilmiyorum çıkart tak yaptım ama düzelmiyor yani anlamadım başka bir klavye taktım onda herhangi bir sorun yok ama Pusat K3'de sorun yaşıyorum işin garip kısmı ise her tuşta...
  10. Skynel

Monster Pusat K3 Pro Kullananlar Bu Konuya Bakabilir mi?

Dostlar klavyeyi yaklaşık 4 5 gündür kullanıyorum ama tuşlara basarken sürekli yay sesi duyuyorum çok rahatsız ediyor beni bu sorunu diğer kullanıcılarda yaşıyor mu Red Switch versiyonu.
  11. Skynel

Monster Pusat K3 Pro İlk İzlenim

Konunun sonunda ki Düzenlemeyi okumanızda fayda var. Dostlar az önce klavye elime ulaştı bağladım ilk izlenimlerimi yazmak istedim alacak arkadaşlar için bu arada klavye 20.01.2021'de sipariş verildi ve 23.01.2021'de elime ulaştı 400TL'ye Red Switch üretilmiş versiyonunu aldım -Red switch...
  12. Skynel

400TL Klavye Önerisi

Dostlar selam elimde 400TL'lik bir bütçe var 450 hadi maksimum 500TL diyelim ama 500TL'den emin değilim o yüzden sizden ricam 450TL maksimum önerme şansınız varsa harika olur eğer derseniz bak 500'e çıkarsan çok çok daha iyi bir klavye alabilirsin o zaman belki çıkma şansım olabilir eğer ikna...
Top Bottom