Arama sonuçları: *

1. ArdaM

2500 TL Klavye Önerisi

Çok büyük olmayan, tercihen TKL bir klavye arıyorum. Yurt dışı veya bilinmedik bir markadan almak istemiyorum, İtopya, Amazon gibi bir yerden direkt 2-3 güne elimde olacak şekilde almak istiyorum. Bütçem 2500 TL, tamamını harcamasak da olur ama :D Aklımda İtopya'daki ROG Strix Scope TKL var, şu...
  2. ArdaM

Öneri 350 TL Klavye Önerisi

Mekanik şart değilmiş, olacaksa da tercihen Red Switch olursa güzel olur :) Önerilerinizi bekliyoruz. *Numpad olmalı
  3. ArdaM

Yardım 300 TL Civarında JD 619 mu Redragon Kumara mı?

Arkadaşım 300-350 lira civarı bir klavye alacak. Tercihi red switch, rgb olması önemli değil, TKL olması güzel olur. 619 ve kumara düşünüyoruz, sizin önerileriniz neler?
  4. ArdaM

300-350 TL Klavye Önerisi

Arkadaşım klavye almak istiyor, Gamepower Warlock bozulunca iade etmiş. Mekanik ve tercihen red switch olması önemli. RGB çok hoşuna gitmiyor, olsa bir şey olmaz ama olmasa daha iyi. Bilek desteği olmasını da istiyormuş ama son derece önemli değil. Ben Redragon Kumara önerdim ama bilek desteği...
  5. ArdaM

Motospeed Ck108 Rgb Sorunu

Merhaba, Motospeed Ck108 klavyemin Rgb ışıklarında bazı modlarda bazı tuşlar farklı renkte yanıyor, bazen hiç yanmadığı da oluyor. Mesela düz kırmızı modunda bir sıra tuş yanmıyor. Mavide ctrl, shift vs. farklı renkte yanıyor. Bunun gibi farklı farklı tuşlarda sorun var. Nedeni ne olabilir ve...
Top Bottom