Arama sonuçları: *

1. F

Msi gk50 elite kb white yazılım

Yazılımında istediğim modlar yok bunu çözebilir miyiz başka bir yazılım vs ile mesela stabil yansın ben dokunduğumda stabil yanan renk üstünden beyaz bir dalga geçsin ama normal kendi yazılımında böyle bir mod yok başka bir yöntemle çözülebilir mi?
  2. F

msi gk50 elite fn kombinasyonu ile ilgili sorum

fn+ page up / down ne işe yarıyor acaba çünkü bir fark farkedemiyorum kullanım klavuzunda gölgelendirmeyi arttırır/ azaltır yazıyor ama tam olarak ne işe yaradığını farkedemiyorum 1607010856 @Tost Kayaoğlu
  3. F

msi klavye ve msi dragon center

duet display özelliğini kapatmak istiyorum çünkü oyundayken ctrl ve d tuşlarına beraber basıyorum normal olarak ve duet display çıkıyor bunu nasıl çözebilirim
  4. F

Yardım msi vigor gk50 elite ile ilgili

oyunda eğilmek için ctrl basıyorum sağa gitmek içinde d ye böylece ctrl+D komutunu çalıştırıyorum dragon center daki duet display ı açıyor ve 2. monitörüm olmadığından hata veriyor böylece oyundayken karşıma bir anda hata çıkıyor oyun alt sekmeye alınıyor bu durumu nası çözebilirim kısayolları...
  5. F

Msi vigor gk50 kullanan var mı?

Beyler bu klavyeyi kullanan var mı varsa aşağıya yazabilir mi sorularım olacak da.
  6. F

klavye yazılım hakkında

hocam arkadaşımda razer bir klavye var ve yazılımda şöyle bir şey var mesela fortnite da dans ederken ışıkları dansla uyumlu yanyor yada cs de bomba patlarken kırmızı yanıp sönüyor ets de tuşları gösteriyor sinyal tuşları bastığında yanıp sönüyor gibi başka arkadaşımdada logitech g213 membrane...
  7. F

max 700tl klavye önerileri alayım

indirimlerle belki güzel bi klavye vardır indirimde . yoksa razer huntsman opto yada anne pro 2 olabilir hangisini neden önerirsiniz
  8. F

700tl mekanik klavye

700tl ye mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum
  9. F

Yardım 700 TL klavye ap2 hakkında

ben anne pro 2 almaya karar verdim ali expreste 670 750 arası bir şeyler tutuyor özelliğe bağlı olarak benim sorum şu klavye yi beyaz alacağım ancak switch konusunda kararsızım sesli olsun istiyorum ama istemiyorum... sesi güzel olsun ve sonuç olarak khailbox white ve cherry mx blue arasında...
  10. F

700tl klavye bir bulamadım

mekanik klavye istiyorm tkl olursa iyi olur ama tam bir kararım yok siz önerin ben tasarım ve özelliklere göre değerlendireceğim.
  11. F

850 tl klavye olarak ne almalıyım?

dostlar g513 te karar kılmıştım 1 anda pahalandı indirime girebilecek ve girdiğinde 850 tl olacak klavye de söyleyebilirsiniz. 850 tl bandında olan bir klavyede söyleyebilirsiniz 50 tl daha arttırabilirim bütçeyi tkl full takım farketmez switch olarak red olabilir ama sevdiğim switchler blue mx...
  12. F

850 TL bütçeniz var hangi kalvyeyi ve switch i seçersiniz neden?

evet soru başlıkta dostlar 850 tl bütçe ile hangi switch hangi klavyeyi alırdınız?
  13. F

Logitech g513 alınır mı?

gx blue switchli modeli alacağım şuan 850 tl fiyatı var alınır mı bu fiyata başka bir şey önerir misiniz??
  14. F

2. el rampage ultimate bakan var mı?

beyler almak isteyen vs var mı bi de bulabilen
  15. F

800 tl klavye önerisi

ben arkadaşımdan 2. el razer chroma v2 almayı düşünüyordum ancak 0 logitech g 513 gx blue clicky (850 tl ye) alabileceğimi fark ettim sizce bu fiyat bandında ne almalıyım?
  16. F

700tl üst segment klavye

Swiitvh olarak tercihim cherry mx blue ve ya razer green dir 0 2. El çok farketmez bulunduğum ilde olsun kontrol edebiliyim yeter bir arkadaşım var o satıyor razer blackwidow chroma v2 sizce 700tl ye değer mi daha iyisini alabilir miyim bu fiyata? 0 veya 2. El olarak almalı mıyım?
  17. F

Razer blackwidow chroma v2

700 tl civarı bütçrm var 0 ve 2. El çok farketmez temiz ise ama 0 tercihim tabi ki 2. El temiz ise ve kalite de fazla farkediosa sizce bu klavye iyi midir bir tanıdığım satıyor da razer blackwidow chroma v2 si var ve gayet temiz kullanmaya fırsatımda oldu 700 tl ye verecek
  18. F

600 tl civarına klavye

red switch olabilir ama mavi daha yatkınım. bu civara 650 falan olur 2. el 0 klavye arıyorum 0 olursa daha iyi ama özellikler artacaksa 2. el de olabilir
  19. F

GAMEPOWER OGRE VS RAMPAGE ULTİMATE

EVET, SİZCE ?
  20. F

RAMPAGE KB-R96 ULTİMATE

Bu klavye alınır mı ? aynı fiyata daha iyileri var mı ? switchleri neden bu kadar sesli ? (siyah switch olmasına rağmen) optik switch olmasına rağmen niye 20m kullanım ömrü var?
Top Bottom