Faruk Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
red switch olabilir ama mavi daha yatkınım. bu civara 650 falan olur 2. el 0 klavye arıyorum 0 olursa daha iyi ama özellikler artacaksa 2. el de olabilir
Abi şu Logitech biliyor bu işi ya
gx blue da sorun yok diye biliyorum dimi romer-g de vardı?
Bilmiyor kardeşimAbi şu Logitech biliyor bu işi ya
Tasarım çok iyi.
İtopya da düzgün yazamamış başlıkta romer g tactile yazıyor altta gx blue çözemedimBilmiyor kardeşim
fiyatına göre (800) switchleri kötü
Şuan indirimde diye attım asla 800 lük bir klavye değil
Bu klavye yenilenmiş diye biliyorumgx blue da sorun yok diye biliyorum dimi romer-g de vardı?
red switch olabilir ama mavi daha yatkınım. bu civara 650 falan olur 2. el 0 klavye arıyorum 0 olursa daha iyi ama özellikler artacaksa 2. el de olabilir
direk blue benceİtopya da düzgün yazamamış başlıkta romer g tactile yazıyor altta gx blue çözemedim
asla ck350 alma![]()
Redragon 70444 Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-tr ITOPYA'da.www.itopya.com
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Doğru güzel bir klavye değil ck350 ama fiyat aralığında var diye koydum bence logitech veya ailenware biraz daha çıkılırsa xpg mükkemmel olurdirek blue bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
asla ck350 alma