Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım Alt+CTRL aynı anda basıyor

Klavyenin sağ alttaki alt tuşuna basınca ALT+CTRL basıyor. İki tane klavyem var ikisi de aynı PC'de sıkıntı olduğunu düşünüyorum yanlışlıkla bir şey açmışımdır belki. Nasıl çözerim?
  2. Uğur

Switchlerin altındaki yazılar nedir ?

Mizar mz60 yellow sw klavye var hem temizlik hem de tape mod uygulamak için swleri sökerken altında yazılar gördüm a-2 a-d a-k f-b gibi farklı farklı bunların bi anlamı var mı ?
  3. Uğur

Yardım Mizar mz60 klavye ayarları yardımlaşma konusu

Arkadaşlar geçen satılan klavyeler için yaptığınız esc tırnak makro ayarı veya başka ayarları atar mısınız rica etsem o ana konuda biri attı ama kaçırdım bidaha bulamadım konu zaten 2. el satış ve tartışma konusu oldu. Keycap alan varsa enterın yanına hangi tuşu koydular bide.
  4. Uğur

Yardım Redragon k552 vs Corsair k60 pro rgb

Hangi klavyeyi almalıyım sizce ?
  5. Uğur

Yardım Corsair k60 pro rgb alınır mı?

850 tl falan şuan bu civarlarda en iyisi bu klavye mi yoksa 100 daha koy şunu al yada 100 eksik ver şunu al gibi öneriniz var mi Klavyenin rgbleri bölgesel mi tek tek tuşların arkasında mı bide istersem beyaz keycaps falan takabiliyom mu hyperxin ss in falan
  6. Uğur

Yardım GamePower saber rgb blue sw alınır mı

Aylardır klavye arıyorum bu klavye alınır mı incehesapta indirime girecek 300 e düşer ise alınır mı?
  7. Uğur

Hangi switch klavye önerirsiniz ?

Lol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.
  8. Uğur

Yardım Asus tuf k3 red switch alınır mı?

800 tl ye kadar bütçem var sizce asus tuf k3 alınır mı yoksa ilerde daha iyi klavye 800 tl civarına düşer mi ? Bide rgbler tek tek ayarlanabiliyor mu bu klavyede Son olarak hangi marka sw kullanıyor kalitelimi kaç yıl götürür
  9. Uğur

Yardım 800 tl ye klavye önerisi

Hem 800 tl civarı hemde 400 500 tl civarı klavye önerir misiniz mekanik membran fark etmez. İstediğim özellikler; -Switch pek ses çıkarmayan switch olsun -Tuşların rgbleri tek tek ayarlanması -Multimedya tuşları olursada güzel olur -Bilek desteği olsada olur olmasada olursa da takılıp...
  10. Uğur

Yardım Asus rog strix flare alınır mı ?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-flare-aura-sync-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,251531588.html Bu klavye alır mı yarı fiyatına alıcağım. Daha önce hiç mekanik kullanmadim blue switch çok rahatsız eder mi?
Geri