Hangi switch klavye önerirsiniz ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
Lol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.

Red SW

Red Brown

Lol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.
bence alakası yok blue daha iyi hasssasiyet veriyor bence o ideal fps oyunları iin red ise sessizlik odaklı

ben kırmızı almayı düşünüyorum ama itiraf edeyim sesi hoşuma gitti
Kral eğer ki tek yaşıyorsan o ses var ya ben onun için aldım blue al FPS oyunları oynuyorum kulaklık takınca ses duymuysn ama eğer ev arkadaşın varsa çok ses çıkıyor bana yeter klavyeni değiştir demişti

Brown önerrim

Kral eğer ki tek yaşıyorsan o ses var ya ben onun için aldım blue al FPS oyunları oynuyorum kulaklık takınca ses duymuysn ama eğer ev arkadaşın varsa çok ses çıkıyor bana yeter klavyeni değiştir demişti
valla evde aile var ne yazıkki red bide forumda çok takılıyorum kafayı yemek istemiyorum

red al dedem altımda oturuyor bağırdı bana klavye yüzüne bende ondan parasını alıp alloy core aldım

red hem ses hemde hassasiyet açısından daha çok hışma gidiyor

Red alsam lol de bi yan etkisi olurmu tactical linear muhabbetinden ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,713
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak
Geri