bence alakası yok blue daha iyi hasssasiyet veriyor bence o ideal fps oyunları iin red ise sessizlik odaklıLol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.
Blue reistirbence alakası yok blue daha iyi hasssasiyet veriyor bence o ideal fps oyunları iin red ise sessizlik odaklı
ben kırmızı almayı düşünüyorum ama itiraf edeyim sesi hoşuma gittiBlue reistir
Kral eğer ki tek yaşıyorsan o ses var ya ben onun için aldım blue al FPS oyunları oynuyorum kulaklık takınca ses duymuysn ama eğer ev arkadaşın varsa çok ses çıkıyor bana yeter klavyeni değiştir demiştiben kırmızı almayı düşünüyorum ama itiraf edeyim sesi hoşuma gitti
valla evde aile var ne yazıkki red bide forumda çok takılıyorum kafayı yemek istemiyorumKral eğer ki tek yaşıyorsan o ses var ya ben onun için aldım blue al FPS oyunları oynuyorum kulaklık takınca ses duymuysn ama eğer ev arkadaşın varsa çok ses çıkıyor bana yeter klavyeni değiştir demişti
red al dedem altımda oturuyor bağırdı bana klavye yüzüne bende ondan parasını alıp alloy core aldımLol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.
red hem ses hemde hassasiyet açısından daha çok hışma gidiyorLol ve bf 3 oynuyorum sistem gereksinimlerinden dolayı yani hem fps hem moba oyuncusuyum hangi sw klavye almalıyım. Blue ve brown sw lol için daha iyiymiş galiba red de fps için.