Arama sonuçları: *

1. Yigitxq

Yardım 5.000 TL'ye kadar en iyi klavye?

Merhaba 5.000 TL Bütçem var, ROG Strix laptopum var bu yüzden Asus olmasına daha yatkınım bu fiyata bunu alacağına daha iyileri var dediğiniz şeyler var mıdır? https://www.gaming.gen.tr/urun/398916/asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  2. Yigitxq

2.500 TL'ye kadar Klavye önerisi

Dostlar selam bütçe 3.000 TL'ye kadar çıkabilir. AKKO ürünleri ilgimi çekti kablosuz ve küçük olması hoşuma gitti. Önerebileceğiniz marka ve ürün var mı?
  3. Yigitxq

GameBooster G918 Fire Storm Alınır mı?

GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Beyaz Hoş gözüküyor bir tık. Redragon Indrah K555-1 RGB Mavi̇ Switch Buda iyi gibi. 450 TL'ye kadar ne almalıyım? farklı öneride bulunursanız sevinirim.
  4. Yigitxq

REDRAGON Indrah K555 Alınır mı?

Bütçe normalde 750'ydi fakat 400lere kadar düştü şuanlık. 450 500'e kadar hangi klavyeyi önerirsiniz ya da REDRAGON Indrah K555 Blue Switch Alınır mı?
  5. Yigitxq

Cooler Master CK530 V2 alınır mı?

650 TL Bütçem var. COOLER MASTER CK530 V2 TKL Red Switch MSI Vigor GK50 Low Profile TR RGB Mekanik AOC GK500 Outemu Red Switch ASUS RA05 TUF GAMING K3 D/RD Red Switch Aralarında kaldım. Lütfen Pusat K3 bekle demeyin, aldım iade ettim. Blue switch de olabilir. İtopyadan olması zorunlu değil...
  6. Yigitxq

Mekanik klavye önerisi?

Daha önce K3 pusat almıştım. Sorunlu çıktı garantiye gönderdim ardından iade ettim. Blue/Red farketmez 650ye kadar öneride bulursanız sevinirim.
  7. Yigitxq

Klavye tuşları nereden bulabilirim?

Arkadaşlar selam. Tekli şekilde farklı desenli tuşları Türkiye'de bulmam mümkün mü?. Bakıyorum ama denk gelmedi hiç.
  8. Yigitxq

Pusat K3 Pro ışık sorunu.

Alt ışıklar yanmıyor sadece üst tabadakiler yanıyor. Tüm tuşlar böyle alt tarafta hiç bir ışık yanmıyor numerik tuşta sayılar gözükmediği için anladım ve teknik servise gönderdim. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Ve ne kadar süre içerisinde gönderim yapıyorlar biliyorsanız bilgilendirir...
  9. Yigitxq

400 TL Bütçe mekanik klavye önerisi.

Arkadaşlar selam. 400 TL’ye kadar hangisini önerirsiniz acaba? Rampage Rmk-X1 iyi gibi geldi gözüme. Switch blue ya da red olabilir kalitesi daha önemşi switch’in.
Geri