Pusat K3 Pro ışık sorunu.

Yigitxq

80+
Reaksiyon skoru
143
Alt ışıklar yanmıyor sadece üst tabadakiler yanıyor. Tüm tuşlar böyle alt tarafta hiç bir ışık yanmıyor numerik tuşta sayılar gözükmediği için anladım ve teknik servise gönderdim. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Ve ne kadar süre içerisinde gönderim yapıyorlar biliyorsanız bilgilendirir misiniz?
Kalite için üzgünüm WhatsApp Web üzerinden aldım PCye.

Hayır, hepsinde böyle. Çok fazla belli etmiyor diğerleri ama sayılar, shift, caps lock, ğ gibi tuşlar bir tık büyük olduğu için yarısı aydınlanmadığından belli ediyordu ki sayılar simgelerle ayrıldığı için hiç aydınlanmıyordu. 1 Saat sonra gönderdim teknik servise bekliyorum bakalım nolcak.

Alt ışıklar yanmıyor sadece üst tabadakiler yanıyor. Tüm tuşlar böyle alt tarafta hiç bir ışık yanmıyor numerik tuşta sayılar gözükmediği için anladım ve teknik servise gönderdim. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Ve ne kadar süre içerisinde gönderim yapıyorlar biliyorsanız bilgilendirir misiniz?
Kalite için üzgünüm WhatsApp Web üzerinden aldım PCye.
olayı anlamadım :(

Ya tamam fotoğrafta göründüğü gibi olacağını sanmıştım bir an :D dalgınlıkla kargoya falan verdim servisle görüşüp. Ne bileyim onların konu hakkında bilgisiz olduklarını onları ikna etmişim ben de gider ayak sorun olduğuna lfdknldkfn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,013
Üyeler
195,499
Son üye
Rlexa
Geri