Arama sonuçları: *

1. M

Hangi klavyeyi almalıyım? Destek!

Merhaba arkadaşlar. F1/f2/f3 ve 1/2/3 sayılarının yakın olmasına özen gösteriyorum. Oynadığım oyunda combo yeteneğimi geliştirmek ve daha rahat uygulamam için bu şart. Bu durumu daha iyi anlamanız için fotoğrafları kesip ayrıda yükleyeceğim. Costum klavye önerilerine açıgım ama kablolu bağlantı...
  2. M

3 k bütçe ile bilek destekli mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar. 3k bütçe ile bilek destekli mekanik klavye arayışım var. Mmorg oyun oynuyorum . Tuş gecikme süreleri benim için önemli bir sn gec bassa karakterim ölüyor. Daha önce asus tuf k3 kullanıyordum o seviye benim için yeterli, ondan iyi bir klavye arayışım var. Forumda klavye...
  3. M

Asus ROG Strix Scope Deluxe 2.500 tl alınır mı?

Merhaba Asus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye Bu klavye 2.500 tl alınır mı?
  4. M

Asus ROG Strix Flare II ROG NX Red Switch RGB Mekanik Klavye alınır mı?

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-flare-ii-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-60621/ Bu ürün 3k alınır mı?
  5. M

Sizce hangisi seçmeliyim?

Fiyat farkı önemsiz. Uzun süre bilgisayar basında olduğum için bilek desteği önemli. Bu iki klavye harici bilek destekli bunlardan iyi öneriniz varsa değerlendirebilirim. Bütçe maksimum 2 bin tl.Teşekkür ederim 1) ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye 2.)...
  6. M

Hangi klavye daha iyi?

1.) ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye 2.) XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) Fiyat farkı önemsiz. Hangisi daha iyi? Teşekkürler.
  7. M

2 klavye arasında kaldım !

1.) Razer Blackwidow V3 Siyah Gaming Klavye=== 845 TL. 2.) ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye === 749 TL. Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? İkisindede bilek desteği var. İçerikleri hakkında kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Geri