Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yardım Bluetooth Kulaklık Bilgisayarda Çalışmıyor?

Merhaba arkadaşlar, Huawei Freebuds 5i kulaklığı aldım ve kullanıyorum. Geçen günlerde bilgisayara bağlanıyordu ama bir anda bağlanmayı kesti. Bilgisayara format attım, kulaklığı sıfırladım kaç kere bağlantıyı kopardım yeniden kurdum ama yine olmuyor. Telefonda çalışıyor, hiçbir sorun yok ama...
  2. MattJohn

Yardım Windows 10'da LDAC'ı Kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklığı satın aldım. Telefonuma bağlanırken önce SBC bağlantısını seçti, seste baya cızırtılar vardı sonra ayarlardan AAC'yi açtım ve sorun çözüldü. Bilgisayarımda sürekli bir statik ses yok ama herhangi bir şey dinlerken arada "cızzt" diye bir...
  3. MattJohn

Yardım 1500 TL'ye F/P Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bütçem 1500 TL ve civarı en fazla, aradığım özellikler; Kulaklığın şarjı uzun gitsin (kutunun değil kulaklığın). Siyah olsun. Top gibi değil çubuk gibi olanlardan olsun, top gibi olandan vardı kulağımda sağlam durmuyordu. Mümkünse ANC olsun. Mikrofon kalitesi iyi olsun...
  4. MattJohn

Yardım Bluetooth Kulaklık Bulamıyorum

700 lira bandında silikonlu, siyah kulak içi bluetooth kulaklık arıyorum arkadaşlar. Anker R100 alacaktım ama dip ses varmış onda. Ne alacağımı şaşırdım, bulamıyorum bir türlü. Destek atın agalar.
  5. MattJohn

Öneri 700 TL'ye Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bütçem 700 TL ve civarı olabilir en fazla, aradığım özellikler; Kulaklığın şarjı uzun gitsin (kutunun değil kulaklığın) Siyah olsun Top gibi değil çubuk gibi olanlardan olsun Mümkünse ANC olsun ama olmasa da olur, bu fiyata zor sanırım Mikrofon kalitesi iyi olsun, dışardayken...
  6. MattJohn

Yardım 1000 TL Altı ANC'li Kulak İçi Siyah Bluetooth Kulaklıklar?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1000 TL altı ANC'li kulak içi siyah bluetooth kulaklık arıyorum. Bir sorun çıktığında beni yolda bırakmayacak bir marka olmasını tercih ederim. Örneğin Anker kulaklığımda sıkıntılar yaşadığımda beni yolda bırakmamıştı. Aşağıdaki linkteki kulaklıklardan...
  7. MattJohn

ANC TWS Kulak İçi Siyah Bluetooth Kulaklık

Merhaba arkadaşlar. ANC özelliği olan kulak içi siyah bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçe 700 lira. Düzgün bir satıcıdan almak istiyorum, bir sıkıntı olduğunda iade ya da değişim kabul etmesi lazım, beni mağdur etmesin. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 3 tane buldum, bunlar hakkında da fikrinizi...
  8. MattJohn

Çözüldü✓ Dünyadaki̇ En Kötü Bt Kulaklik

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. https://www.trendyol.com/mi/uyumlu-xiaomi-redmi-uyumlu-e6s-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-kampanyali-urun-p-237405222?boutiqueId=61&merchantId=707432 Bu linkteki kulaklığı aldım, bugün elime ulaştı. Bugüne kadar kötü kulaklıklar kullandığım için "ne kadar kötü...
  9. MattJohn

F/P BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar. Bluetooth bir kulaklık almak istiyorum, tavsiyeleriniz olur mu? Bütçem 350 lira, eğer güzel bir ürün olursa biraz zorlayabilirim ancak kesinlikle 400 liranın altında olmalı. Daha önce başka bir bluetooth kulaklık almıştım ve o küçük gelmişti kafama, boyutu baya...
Top Bottom