Arama sonuçları: *

1. Q

5k bütçeyle ne önerirsiniz

Arkadaşımın Kulaklık ve mouse için toplam 5k bütçesi bu bütçede ne önerirsiniz ?
  2. Q

7k Bütçe kulaklık önerisi

Arkadaş için kulaklık bakıyoruz 7k bütçesi var nova 7p fln düşünüyor önerilerinizi bekliyoruz Adanaya taşınacağı için deri pad istemiyor sıcaktan dolayı ve beyaz renk. Uzun zamandır kullanmış olduğu artics 7 var şuan sesler fln gitmiş rengi fln solmuş onun gibi bir şey arıyoruz hafif rahat beyaz...
  3. Q

1K Bütçe kulaklık önerisi

1K Bütçe ile arkadaşa kulaklık arıyoruz bende Havit Gamenote H2002P var memnunum bu bütçede bundan başka ne önerirsiniz ? https://www.amazon.com.tr/dp/B09N9HM84S/ref=asc_df_B09N9HM84S1716242640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09N9HM84S&linkCode=asn
  4. Q

Jabra Elite 4 Active alınır mı ?

2k civarına bluetoothlu kulaklık bakıyorum oyun için kullanılacak ne önerirsiniz ?
  5. Q

Max 3000TL ye kulaklık önerisi

3k ya kadar kulaklık bakıyorum kronik sıkıntısı olmayan güzel bir model önerebilir misiniz?.
  6. Q

1-1.5k kulaklık önerisi

1-1.5k civarı kulaklık öneriniz var mıdır ?
  7. Q

Logitech G733 alınır mı ?

Arkadaşım kulaklık bakıyor max bütçesi 6k başlıktaki modeli almayı düşünüyormuş önerir misiniz? ? Başka önerileriniz var mıdır ? Neden önerdiğinizide belirtirseniz güzel olur.
  8. Q

600tl kulaklık önerisi

Bu bütçede ne önerirsin arkadaşlar Pc için Max bütçe 600tl Şimdiden herkese teşekkürler.
  9. Q

Gamenote h2002d mi h2002p mi?

Anakartım b450 tomahawk max ıı sizce hangisini almalıyım yada başka öneriniz var mı trendyol Azerbaycan dan almayı düşünüyorum kupon kullanarak.
  10. Q

gamenote 2002p mikrofon çalışmıyor

arkadaşım gamenote 2002p kulaklığını almış bugün eline ulaştı ses geliyor ama mikrofondan herhangi bir şekilde etkileşim alamıyoruz driverını vb.. kurduk bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi.
  11. Q

2 tane kulaklık önerisi bütçe 1.5-2k

Arkadaşlar için kulaklık arıyoruz birinin bütçesi max 1.5k diğerininki 2k bu bütçe bandında ne alınabilir ? 1 Adet 1.5k ya kadar öneri. 1 Adet 2 k ya kadar öneri.
  12. Q

bluetoothlu kulaklığa ne gibi testler yapılabilir ?

aliexpressten lenovo lp40 pro kulaklığını aldım bugün geldi ne gibi testler yapabilirim ? Ses ve mikrofonu güzel Dokunmatiğini tam test edemedim ama ondada sıkıntı yok gibi Cebimdeyken fln da kopma olmuyor Başka yapılabilecek test var mı ?
  13. Q

Aliexpress Lenovo LP40 Pro alınır mı? Orjinalmidir?

Hocalar soru başlıkla sizce alınır mı? 160tl civarına geliyor kulaklık Aliexpres orjinal ise önerilere açığım başka kulaklıklar varsa
  14. Q

max 650tl için kulaklık önerileri

Arkadaşımın kulaklığı kırıldı o yüzden kulaklık arayışında max bütçesi 650tl bu bütçeyi aşamam diye belirtti kendisi. arkadaşın mikrofonu var o yüzden kulaklığın mikrofonu önemli değil ses kalitesi ve ergonomik olsun baş ağrıtmasın vb.. mümküne jack girişli istiyor.
  15. Q

Öneri 200-300TL bandında bluetoothlu kulaklık önerisi

Mate 20 pro telefonunda jack girişi olmadığı için bluetoothlu kulaklık almaya karar verdim. Mikrofonu orta düzey olması yeterlidir çok fazla işime yaramıcak zaten. 300tl bütçem var duruma göre 350 ye çıkabilirim...
  16. Q

Öneri Bluetooth lu kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

300-400tl ye alınabilecek neler vardır ? Mate 20 pro için alacağım jack girişi olmadığı için dönüştürücü almak yerine bluetoothlu kulaklık almayı düşünüyorum. Tercihim kulak içi dir. Fiyat 300lira bandında olursa daha iyi olur. Mikrofonu orta düzey olsa yeter çok fazla kullanmam...
  17. Q

Torima k55 bletooth kulaklık alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/torima-k55-kablosuz-led-isikli-oyuncu-bluetooth-kulaklik-5-0-p-HBCV00000LRBF0?af_ad=hbcv00000lrbf0&af_adset=inf-5rvienjt5mnn&af_force_deeplink=true&c=affiliate&ftid=e9a25tx8816zqagg&is_retargeting=true&magaza=Torima&pid=sosyal_medya&shortlink=azetlwv4&url_src=ios-produ...
  18. Q

Logitech G332 alınır mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g332-981-000757-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,517183756.html Bu kulaklık alınır mı? yada aynı fiyat bandında başka öneriniz varmı ?
  19. Q

Kulaklık iyi midir? alınır mı?

Lisa Butik B39 Kablosuz Bluetooth bu marka ve kulaklığı hiç duydunuzmu ürünleri kalitelimi 180tl civarı eğer onaylarsanız almayı düşünüyorum.
Geri