Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Redragon h878 skuld pro incelemesi

Oncelikle merhabalar biraz detayli detayli anlatmak yerine kısa belirgin sekilde anlatacagim ilk oncelikle ben n11 den 1360tl ye aldım alirken tereddut ettim havit fuxi h3 serisiyle neredeyse ayni tasarimi ve ozellikleri vardi ama yine de aldım havit h2002p den bu redragon h878 skuld pro...
  2. M

Öneri Hangi kulaklik daha iyi ?

Merhabalar suan kullandigim kulaklik havit h2002p gayet guzel kulaklik ama kablosunun kisa olmasi (benimle alakali bi sorun) kafami sıkmaya baslamasi gibi sorunlar yasiyorum ve artik kablosuz kulakliga gecmek istiyorum 2k ya falan cikmak istemiyorum uygun fiyata kablosuz guzel bi kulaklik olsun...
  3. M

Yardım Havit h2002p driver açamıyorum !?!???!?

Havit h2002p kulaklık aldım ayar yapmama gerek ama kendine özel driver yok ortak driverı yüklediğim de uygulama olarak açmıyor dosyalara yönlendiriyor PDF vs. İşe yaramaz sekilde gösteriyor ne yapmam gerek ???
  4. M

Çözüldü✓ Gamepower Kai titanium vs havit gamenote h2002p ?

mikrofon ve kaliteli yüksek ses ilk onceligimdir sonrasında rahatlık ve büyüklük var ben biraz fazla kilolu biriyim yüzüm de biraz tombul yani orta buyuklukte bir kafaya sahibim rahatlık tarafında orta büyüklükte bir kafaya sahibim onun dışında uzun süreç de (1-2 yıl) sorun çıkarmasın yeter...
  5. M

Yardım Hangi kulaklık alınır ?? Kulaklık önerisi

Mikrofonu iyi olan 7.1 bir oyuncu kulaklığı istiyorum RGB falan onemli değil 1000tl bütçem var üstüne çıkamam biraz araştırdım ve Gamepower raijin James Donkey 712 Arasında kaldım sizce hangisi alınır öneri yapabilirsiniz ama mikrofonu çok önemli teşekkürler
  6. M

Yardım 2.5k kulaklık önerisi ?

Yayıncılık yapacağım için mikrofonu çok iyi olması gerek marka takıntım falan yok Sürücüleri 50mm kaliteli ve iyi olsun yeter bütçem 2.5k 200-400tl falan aşabilirim butceyi teşekkürler
  7. M

Yardım Hangi kulaklık daha iyi ?

Razer kraken V3 x Gamepower Kai titanium Yayın yapacağım için mikrofon çok önemli ve blakshark V2 hyperx cloud 2 Corsair vs mikrofonları kötü olduğu için istemiyorum 2k bütçeme göre 2'sinin mikrofonu iyi ama arada kaldım öneri yapabilirsiniz mikrofonu iyi olsun sürücü 50mm olsun yeter bütçem 2k...
  8. M

Yardım Gamepower Kai vs gamepower kyruse

Gamepower Kai titanium mu daha iyidir ? Yoksa gamepower kyruse mi daha iyidir? Yayın yapacağım için mikrofon kalitesi iyi olmalı fiyatları aynı sadece 30tl fark var bende arada kaldim sizce hangisi daha iyi bir kulaklık? Öneri yapabilirsiniz bütçem 1.500k
  9. M

Öneri Mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklıl onerisi?

Max 2k ya mikrofonu iyi olan sesleri net güzel veren 7.1 kulaklık istiyorum 2k yı gecemem teşekkürler
Geri