Arama sonuçları: *

1. D

Asus Rog Pelta vs SIMGOT EP5 Hangisi Almalıyım İnceleme Videosu SIMGOT

Asus Rog Pelta satın aldım şuanda kargoda yarın teslim edilecek. SIMGOT EP5 de almayı düşünüyordum bazı yorumlar ve övgülerle pelta siparişi verdim. Youtube da bir kanal inceleme videosu yayınlamış benimde almak istediğim şekilde dawn pro 2 dac ile beraber video yayınlamış. Pelta açmadan iade mi...
  2. D

Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop...
  3. D

Öneri SIMGOT EP5 ve Yanında Ses Kartı Almayı Düşünüyorum Mantıklı Mı?

Kulaklık arıyorum bir kaç gündür ve ben genelde çabuk karar veren biri değilim. Çok kararsız biriyim açıkçası. Biraz yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum gamegaraj x5t model. Daha iyi bir performans için şuan veya kulaklığı aldıktan bir kaç ay sonra ses kartı da alabilirim. Sizce doğru bir...
  4. D

Sımgot EP5 mi ATK Neptune N9 Pro mu?

Hangi modeli almalıyım veya bi fiyata daha iyi dediğiniz model var mı? ATK karar verirsem stok bekleyeceğim ne zamana gelir bilemiyoruz maalesef...
  5. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim...
  6. D

Öneri Havit Gamenote HUAXU-X1 Alınır Mı? Max 2k Bütçe

2k Bütçe ile kulaklık arıyorum. Valorant, Metin2 vs oynuyorum. Şimdiye kadar hep güzel kulaklıklar kullandım bütçede artık sıkıntı var biraz. Elimde olan monitörü satabilirsem bütçe artar 5k kadar olabilir. Ama 2k civarına güzel bir öneri gelirse direk almayı düşünüyorum beklemeden.
  7. D

Yardım Nova Pro Bluetooth Gözükmüyor

Nova Pro almıştım daha önce Bluetooth ile telefondan bağlanmıştım. Ama şuanda Bluetooth ile ne bilgisayar ne de telefon kulaklığı görmüyor. Neden olabilir? Bir problemi varsa hiç uğraşmadan iade edeceğim.
  8. D

Yardım SS Nova Pro Ses Kontrolünü Pc De Yönetemiyorum

SS Nova Pro aldım pek deneme fırsatım olmadı rahatsızım da aklıma takılan bir soru var. Sesi bilgisayar üzerinde yönetemiyorum sadece base station üzerinde yönetebiliyorum. Windows ayrı kulaklık ayrıda olmuyor. Sırf pcde yönetmek için tekerlekli klavye aldım base station masanın ucunda oluyor...
  9. D

Arctis Nova Pro Kablolu mu HS80Max Mı?

Bir kaç haftadır kulaklık bakıyorum ve gerçekten karar veremiyorum. Bu iki modelden birinimi almalıyım yoksa daha iyi bir kulaklık var mıdır? Steel Series sırf kablosuz diyede 13k vermek istemiyorum. Tek fark o sanırsam emin değilim. Kablosuz çok büyük rahatlık alıştım ama bilmiyorum. Bugün...
  10. D

Öneri 5000TL Bandında Kulaklık Önerir Misiniz

Hyperx Cloud 3 Wireless almıştım fabrika çıkışlı bozuk olduğu öğrenince iade için uğraştım amazon iade alacak. Hyperx kendisi kabul etmedi. Tekrar yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Şanssız biriyim çok denk gelir böyle şeyler bana güzel bir kulaklık önerisi bekliyorum.
  11. D

Hyperx Bozuk Kulaklık İade Yapmıyor Mesajlara Dönmüyor.

Hyperx Cloud 3 Wireless var ve ürün fabrika çıkışlı bozuk. Araştırdığım ve gördüğüm şikayetlerden dolayı Hyperx ulaştım iade yapmamakta ısrarcılar. Aynısı için bekletecekler ya da başka kulaklık istiycem. Ben tekrar böyle problem olur diye korkuyorum. İade mi istemeliyim yoksa Hyperx varmı daha...
  12. D

Hyperx Cloud 3 Bozuk Ve İade Yapmıyor Hangisini İstemeliyim?

Hyperx Cloud 3 Wireless aldım robotik sesler geliyor ve benim sesimde robot şekilde gidiyor. Bu durumun pc den kaynaklandığını düşünüyordum meğersem kulaklıktanmış bayadır başka kulaklık kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadım. Hyperx yazıyorum ve sürekli ürün elimizde yok geldiğinde...
  13. D

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Gelen ve Giden Robotik Sesler

Tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını cidden çözemedim. Hyperx Cloud 3 kullanıyorum benim sesim, oyunun sesleri, discordda arkadaşlarımın sesleri robot konuşuyormuş gibi oluyor. Discord vpn ile girdiğim için orda problem yaşadığımı düşünüp discord kullanmayı bıraktım geçici olarak. Farklı...
  14. D

Hyperx Cloud 3 Wireless Mi Cloud2 Wireless Mi?

Hangisi daha iyidir. Arkadaş cloud2 kullanıyor çok iyi diyor cloud 3 de iyi ve kötü yorumları var kararsız kaldım. Başka öneriniz varsa onada açığım.
  15. D

Öneri Steel Series Nova 7 - Hyperx Cloud 3 Hangisi?

Yeni kulaklık arıyorum bunları beğendim fakat kararda veremedim. Başka önerileriniz varsa açığım. Fiyat aslında Nova7 yüksek geliyor.
  16. D

Öneri Yeni Kulaklık Önerisi. Cloud 3 Wireless, Arctis 7+. Nova 7

Yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. Uzun yıllardır Hyperx kullandım 10 sene aynı kulaklığı kullandım yeni alacağım da bi o kadar götürür. Sağlam yaz sıcaklarında terletmeyecek mikrofonu güzel kulaklık lazım. Hyperxin ses kalitesine çok alıştım gerçekten çok iyi. Bütçe...
  17. D

Yardım Hyperx Cloud 2 Mikrofon Ses Sorunu Acil

Hyperx Cloud 2 kulaklığım var uzun yıllardır kullanıyorum. Geçenlerde mikrofon çalışmıyordu Hyperx ile görüştüm yeni ses kartı gönderdiler çalışıyordu. Dün akşam yine sıkıntısız çalışıyordu. Bugün yine çalışmamaya başladı. Sorunu çözemiyorum. Jak girişi ile telefona bağlıyorum sıkıntı yok ses...
  18. D

Yardım Hyperx Cloud 2 Mik Ses Gitmiyor

Bayadır mikrofonu kullanıyorum ama bir kaç ay önce çalışıyordu arada böyle sıkıntı çıkıyor. Bilgisayarda bir ayarla ilgili sıkıntı var muhtemelen ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 1681835552 Biraz acil yokmu çözebilicek biri.
Geri