Arama sonuçları: *

1. n7cati

Öneri Mikrofon Standı/Kolu Önerisi

Hyperx Quadcast için stand önerir misiniz? Sağlam ve tipi güzel olmasını istiyorum masada güzel dursun.
  2. n7cati

Öneri Wireless Kulaklık Önerisi

Max 5-6 K Civarında Wireless Oyuncu Kulaklığı bakıyoruz , logitech g733 düşünüyoruz fakat onun dışında önerileriniz varmıdır?
  3. n7cati

Öneri Xiaomi Telefon İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Selamlar , amcamın doğum günü yarın ve kulaklık istiyordu bende airpods 2 tarzında bir kulaklık almak istiyorum ona , android kulaklıklarından çok anlamadığım için size sormak istedim ona doğum günü hediyesi alacağım ve kaliteli bir şey olmasını istiyorum. Ayrıca airpods 2 tarzında derken...
  4. n7cati

3000TL Kulaklık Önerisi

max bütçe 3000tl gaming kulaklık önerisi istiyorum
  5. n7cati

Yardım Arctis 9 Wireless Ses Yetersiz

Selamlar bundan önce arctis 5 kablolu kullanıyordum, kablolu ve sesi yetersiz olduğu için arkadaşımdan arctis 9 wireless aldım ve sesinin yüksek olduğunu söyledi fakat bağladım ancak sesi arctis 5'den daha az geliyor. Ses az değil fakat en yükseği bile dışarıdan zor duyuluyor. Bu yüzden müzik...
  6. n7cati

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2X Mikrofon Sorunu

Selamlar arkadaşıma alttaki linkteki kulaklığı aldık bugün geldi fakat usb'li değilmiş ve jak girişleri var fakat takınca miki algılamıyor ve bazende gelen seste gidiyor kullanan ve yardımcı olabilecek birisi varmı lütfen...
  7. n7cati

Çözüldü✓ Max 900 TL Kulaklık Önerisi

Selamlar max 900tl olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? Ve bu kulaklık alınır mı?? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhDIARIsAL6Lore9DFOFxspNH_3uthe8cJ6CUyrgxgw4X6m2flcMaFIdjaSr5ScZXBsaAjZYEALw_wcB
  8. n7cati

JBL C150S Kulaklık Nasıldır?

Babama alıcam eski kulaklığı bozulduğu için yenisini ben alayım dedim , bu alınır mı? ? Başka önerilerinizde varmıdır? Amazon üzerinden olsun lütfen eğer varsa https://www.amazon.com.tr/dp/B07XFWWRXP?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_64523NF9G3QESGT00MG8
  9. n7cati

Yardım Arctis 5 Yetersiz Ses Seviyesi

Beyler selam , 6-7 aydır arctis 5 kullanıyorum ve oyunlarda ses yeterli hatta fazla bile geliyor ama müzik dinlerken felan çok yetersiz güçsüz kalıyor , 1000 TL'ye indirimden almıştım ve başka alacak kulaklık bulamadım o zaman bu yüzden iade etmedim , acaba ne yapabilirim sesi yükseltmek için ...
  10. n7cati

Steel Series Arctis 5 Dipses

Selamlar , uzun zamandır kullanıyorum bu kulaklığı ve boştayken vs dipses yapıyor fısıltı geliyor , anakartım ile alakalı olabilirmi? a520m ve a320m ile denedim ama ikisindede vardı dipses sorunu , yakın zamanda garantiye göndereceğim ama yinede sorayım dedim aranızda bu sorunu yaşayanlar varmı?
  11. n7cati

Steel Series Arctis 5 Düşük Ses Ve Dipses Sorunu

Arctis 5 kullanıyorum ve dipses sorunu yaşıyorum kulaklık boştayken ve + olarak müzik dinlerken ses en yüksek seviyede yeteri kadar yüksek değil, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı ve nasıl çözebilirim? +Pcm İle Alakalı Olabilirmi Bu Durum?
Top Bottom