Arama sonuçları: *

1. Y KRAL

jabra elite 4 active alınır mı

fitness e gidiyorum düşmemesi önemli sizce alınır mı ses kalitesi falan güzelmidir bütçe max 2000
  2. Y KRAL

fitness için kulaklık önerisi

arkadaşlar fitness e başladım koşu falan için kulaküstü kulaklıl lazım 1500 2000 falan bütçem var kulaktan düşmicek kaliteli kulaklık var mı
  3. Y KRAL

600 tl Ciivarı Kulak İçi Kulaklık Önerisi Verir Misiniz

arkadaşlar eskiden takip ediyordum şuan tam bilmiyorum var mı aralarında kaliteli olanı ben bir tane buldum normalde 750 tl falan bi sitede 550 dolandırıcımıdır sizce çünkü diğerlerine göre bayağa uygun ürün bu...
  4. Y KRAL

discord dan ses ler kulaklığıma gelmiyor

kulaklığım razer blackshark v2x ama bütün aygıtları değiştirerek denendim fakat ses alamadım her şeyin ses i geliyor ama discord a geçtiğimde insanların sesini duyamıyorum
  5. Y KRAL

razer v2 x 7.1 aktif edilmiyor

arkadaşlar ben kulaklığı aldım yanında aktifleştirme kartı geldi ama kod yazmıyor sadece karekod var altındada kazıyacak yer yok kulaklığın süngerini çıkartım seri numarasına baktım oradan razer bana aktifleştirme kodunuverdi girdiğimde bu hatayı aldım bu hatayı aldım lütfen yardımcı olun
  6. Y KRAL

Razer Black Shark v2x alınır mı ?

arkadaşlar almak için az bir sürem kaldı lütfen yardımcı olun anakartıma bağlı her şey bu anakart a bu kulaklık yakışır mı ANAKART : B450M-A PRO MAX (MS-7C52) LÜTFEN YARDIM EDİN LİNK :https://www.hepsiburada.com/razer-b...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.7 VE BU BÜTÇEYE DAHA GÜZEL...
  7. Y KRAL

1500 tl kulaklık önerisi

arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi kulaküstü olucak ve 7.1
  8. Y KRAL

1500 tl kulaklık önerisi

arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi kulaküstü olucak ve 7.1
  9. Y KRAL

razer v2 x alınır mı

arkadaşlar almak için az bir sürem kaldı lütfen yardımcı olun anakartıma bağlı her şey bu anakart a bu kulaklık yakışır mı ANAKART : B450M-A PRO MAX (MS-7C52) LÜTFEN YARDIM EDİN LİNK :https://www.hepsiburada.com/razer-b...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.7 VE BU BÜTÇEYE DAHA GÜZZZEL...
  10. Y KRAL

razer black shark v2x alınır mı

arkadaşlar almak için az bir sürem kaldı lütfen yardımcı olun anakartıma bağlı her şey bu anakart a bu kulaklık yakışır mı ANAKART : B450M-A PRO MAX (MS-7C52) LÜTFEN YARDIM EDİN LİNK...
  11. Y KRAL

Logitech G PRO X (2. Nesil) Alınır Mı?

bütçem 1200 kulaklık bu https://www.amazon.com.tr/dp/B086S85HW3?ref_=Oct_DLandingS_D_fe52fdf5_NA başka kulaklık önerileriniz varsa bu fiyata yazabilirsiniz
  12. Y KRAL

Razer v2x için anakartım iyi mi

Arkadaşlar razer black shark v2x de seskartı olmadığı için anakartın ses kartını kullanıyo sizce benim anakartın ses kartı iyi mi ANAKART: B450M-A PRO MAX (MS-7C52) Ona göre alıncam razer black shark v2x
  13. Y KRAL

razer v2x için anakartım iyi mi

anakartım bu iyi performan alırmıyım
  14. Y KRAL

Gamepower fujin mi kızaru mu

Arkadaşlar ikisinde kararsız kaldım sizinde önerilerinizi almak istiyorum sizce hangi kulaklık daha iyi
  15. Y KRAL

Yardım Gamepower fujin alınır mı

Merhaba 1200 bandında kulaküstü kulaklık arıyorum önerilere açığım aklımda gamepower fujin kaldı nasıl bir kulaklıktır merak ettim almak istiyorum tekrar söylüyorum önerilere açığım
  16. Y KRAL

1200 TL ye kulaküstü kulaklık son karar

arkadaşlar fiyatlar sürekli yükseliyor kararsız kalıyorum yanlış karar vermekte istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bütçem 1200 tl Son kararım olucak bu yazdıklarınız
  17. Y KRAL

rampage drop plus alınır mı

arkadaşlar bütçem 1100 rampage drop plus u merak ettim kalitesi çok iyi diyolar önerilere açığım
  18. Y KRAL

Yardım 1000 TL ye kulaküstü kulaklık

Arkadaşlar razer black shark V2 x sipariş verdim acil yazın iptal ettirebilirim çünkü anakartım giriş seviyesi olduğu için farklı bir kulaklık önermenizi istiyorum ses kartlı bir kulaküstü kulaklık
  19. Y KRAL

Razer kulaklık anakartın ses kartı yeterli mi

Razer black shark V2 x sipariş verdim hızlıca yardım edin bu kulaklık anakartın ses kartını kullanıyo sizce iyi bir performans alabilirmiyim Anakartım : ASUS A320M-K Anakart Yardım edin bugün kargoya verilecek Bütçe 1100
  20. Y KRAL

Öneri 1000 TL kulaküstü kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar bütçem 1000 tl ye kadar güzel bir kulaküstü kulaklık istiyorum hem oyun hem müzik için kullanıcam konforu iyi olsa çok iyi olur kulağımı tamamen sarmasını istiyorum ve ses kalitesi çok kaliteli olmasını istiyorum aklımda bir kulaklık var...
Top Bottom