Arama sonuçları: *

1. M

Airpods 2. Nesile beats solo 3 takas yapilir mı?

Elimde airpods 2.nesil var beats solo 3 takas teklifi geldi ustune nakitte veririm dedi sizce yapilir mi cakma ihtimali var mı
  2. M

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

JBL düşündüm şuana kadar var mı böyle bildiğiniz kaliteli markalar modeller
  3. M

Kablolu Kulaklık önerisi

Şuan bunu kullaniyorum https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-7-1-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000IHB9I Değiştirme sebebim kulağımın olduğu yer soyuldu baya kulağimın arkalarında lekeler bırakıyor ve sesi disariya veriyor. Renkli olmasına gerek yok valorantta oynuyorum...
  4. M

1500 TL bluetooth kulaklık önerisi

airpods 2.nesili satıp alacağım ona göre önerir misiniz
  5. M

1500 TL kulaklik onerisi bluetoothlu

Airpods 2.nesili satıp alicam slikonlu istiyorum disariya sesi cok veriyor cunku airpods birde verdigim karar sizce mantikli mi? 1500 TL’ye yaziyorlar yani 2000 TL’ye koymustum mesaj yoktu 1699686271 Öneri vercek yok mu ya
  6. M

Bluetooth kulaklık önerisi

Çok pahalı olmasın slikonlu olsun airpods pro 2.nesil dusunuyodum ama pahalı şuan beni aşıyor var mı önerebileceğiniz kulaklık dışarı ses vermeyen ses kalitesi iyi bütçe 1-2K
  7. M

Airpods pro 2.nesil yerine ne alınır

Çok güzel kulaklıkta en fazla 6000 TL’ye bulabildim ve bana gore cok pahalı bunun yerine önerebileceğiniz var mı kulaklık slikonlu olması lazım çünkü dışarıya ses veriyor
  8. M

2.el airpods pro 2.nesil alınır mı?

https://shbd.io/s/WX5IH4Nb Sizce alinir mi temiz gibi duruyor 1699189884 2.el sebebim 0’ın çok pahalı olması
  9. M

Airpods pro 2.nesil alinir mi

Bende airpods 2.nesil var disariya ses cok gidiyor ve az ses veriyor belki kirliliginden olabilir (tıkanıklık) ama ses disariya cok gidiyor pro 2.nesili secme sebebim de yeni cikması ve özellikleri ben 6000 TL’ye turkcellde buldum siz olsaniz alir miydiniz?
  10. M

Airpods nasıl temizlenir

Şuan pamuğa kolonya sürdüm temizliyorum ama kalıcı bir siyah lekeye benziyor başka neyle temizleyebilirim Fotoğrafta kulak kiri gibi gozukuyor ama siyah bir leke hani mıknatısla bir şey çekince siyah tozlar gelir ya onun gibi kirler var
  11. M

Bu airpods sizce alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-airpods-pro-2.nesil-1104863511/detay Orijinal olmadığını biliyorum ama orijinale yakın oldugunu iddia ediyorlar sizce böyle bir kulaklik mi bakayim yoksa qcy falan mı bakayim
  12. M

Öneri 200-250 TL bluetooth Kulaklik önerisi

bütçe biraz aşabilirim fiyatina değecekse tabi slikonsuz istiyorum birde var mı böyle kulaklık böyle acayip ses kalitesi olsun demiyorum sesi bir tık sesli alanda duyulacak kadar olsun yeter
  13. M

QCY T20 SİZCE ALINIR MI

Fiyati birazdaha dusuk olsa iyi olurdu ama boylede iyi , kulaklık sizce iyi midir
  14. M

Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz?

yani böyle ağam şaham ses kalitesi olsun demiyorum cizirtisi falan olmasın yeter 200-300 TL'lik var mı sağlam kulaklık
Top Bottom