Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

QCY T18 Sorunu Mu Var?

Merhaba bugün qcy t18 kulaklık siparişim elime ulaştı. 40 dakika boyunca dizi izledim ve sonucunda sağ kulaklıgib şarjı %100 kaldı ancak sol kulakligin şarjı %90 a düştü. Ayrıca hem kullanmadan önce hemde kullandıktan sonra kutusuna koydugumda sağ kulakligin isigi yanıyordu ancak sol kulakligin...
  2. MonteCapz

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Şuanda aklımda 3 kulaklık var bir tanesi anker r50i diğeri anker life P2i diğeri ise qcy t13. Öncelikle r50i nin hikayesini kısaca anlatayım. Bu kulaklığı başka bir konumda bir kaç kişi önermişti 750 den alacaktım fiyatı 900 oldu. Aynı fiyatta life p2i var, 900 e r50i mi almalıyım yoksa life p2i...
  3. MonteCapz

Kulakiçi Bluetooth Kulaklık

Öncelikle merhaba, başlıkta yazdığı üzere uygun fiyatlı olan bir kulakiçi kablosuz kulaklık arıyorum. 400-500tl bandında aliexpress vs eğer orjinal ise olur (malum çok fazla çakması satılıyor) onun dışında yd yi farketmez. Benim amacım ses kalitesinin muazzam olmasından çok bataryanın ömrünün...
  4. MonteCapz

Oyun İçin Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Öncelikle merhaba, CS gibi oyunlarda kullanmak için kulak içi kulaklık arıyorum. Öncelikle online dönemde aldığım rampage coral-x kulak üstü kulaklığına sahibim ancak kulağı çok terletiyor ve 1 saat kullanımdan sonra pek rahat edemiyorum bu nedenle pek önermem. Normalde CS falan oynarken daha...
Top Bottom