Arama sonuçları: *

1. ECEL121

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Bu Fiyat Gerçek Mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-981-000818-pro-x-7-1-surround-gaming-headset.html#yorumlar Bu linkte bu kulaklığı buldum. 6 Bin TL’lik kulaklık nasıl 2 Bin TL’ye satılıyor? Bu fiyat gerçek mi? Normal G Pro X ile farkı ne? Alınmalı mı? Güncelleme: satışta değilmiş, teşhirmiş.
  2. ECEL121

Razer Blackshark V2 X mi, HyperX Cloud 3 mü?

3000 tl bütçem ile arkadaşlarla online oyun oynarken kullanacağım, mikrofonu iyi olan, ses kalitesi sırıtmayacak bir kulaklık arayışındayım. Bu iki model öne çıkıyor sanırım fakat hangisi iyi emin olamadım. Testleri izledim mikrofonları benzer duruyor. Cloud 3’ün soyulma ve ses kısıklığı sorunu...
  3. ECEL121

Mikrofonu İyi Olan Kulaklık Önerisi Lazım

Selamlar, PC için kulaküstü bi kulaklığa ihtiyacım var. Arkadaşlarla online oyun oynarken mikrofonunu kullanacağım için mikrofonu iyi olmalı. Laptopumdan dolayı hayvan gibi dış ses oluyor ve bu dış sesleri çok almadan, sesimin yüksek ve kaliteli gideceği bir model arıyorum. Tabii ki ses kalitesi...
  4. ECEL121

Oyun Videosu Çekemiyorum

Arkadaşlar ben oyun videoları çekmek istiyorum ve videoları çekerkende sesimi kaydetmem gerekiyor. Bunun için başta kulaklık mikrofonumu kullanacaktım ama ses kalitesi rezalet olduğu için vazgeçtim ve şuan bir program yardımıyla sesi telefondan alıyorum ama bir sorun var bilgisayarım laptop ve...
Geri