Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Kulakligimda uzamsal sesi acamiyorum

Hacilar yakin zamanda legion h500 pro aldim ve bu kulaklikta uzamsal ses acamiyorum, daha once kullandigim 4 farkli kulaklikta sorunsuz acmistim, neden acamiyor olabilirim? Nasil cozebilirim?
  2. Vuudx

Bu tur kablolara ne deniyor?

Hacilar ben 1 sene once hyperx cloud alpha almistim ve icinden kulakliga bir ucu ve bilgisayara takmak icin 2 ucu (ses ve mikrofon) olan bir kablo cikmisti. bu tur kablolara ne deniyor? Suan bluetooth kulaklik kullaniyorum ve onun da girisi var ancak mikrofonuyla beraber kullanabilmek icin bu...
  3. Vuudx

Bu kulaklık (Crusher Wireless) alinir mi?

Hacılar normal fiyati 5000tl civari iken suan 2500 civarinda, sizce almaya deger mi? Hizli cevap verirseniz sevinirim cunku indirimi yakinda bitecek ve suan da anker q35 kullaniyorum ama basslara hasta bi insanim
  4. Vuudx

150 ve 200 euro bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

Hacılar muzik dinlemek icin bana bu bütçe ile olan en iyi kulakliklari onerir misiniz?
  5. Vuudx

Soundcore Q45 mi Space One mi?

Arkadaslar bu ikisinden birini almayi dunusuyorum hangisini onerirsiniz? Muzik icin kullanacagim ve aktif olarak kullanacagim
  6. Vuudx

Soundcore Liberty 4 vs Liberty 4 NC

Arkadaslar bu ikisinden birini almayi dusunuyorum ve cok da fazla harcamak istemiyorum, hangisi daha iyidir ve mutlu eder, genelde bassli muzik seven bir insanim
  7. Vuudx

1000TL Kulaklik Onerisi

Bana bu fiyat bandinda kulaklik onerir misiniz? Bilgisayarda oyun icin kullanilacak
  8. Vuudx

Maks 1700TL bluetooth kulakici kulaklik onerisi

Arkadaşlar bana maks bu fiyata kulakici kulaklik lazim, hem ses kalitesi olarak memnun edecek hem de disari ses vermeyecek kulaklik önerir misiniz?
  9. Vuudx

2500TL Pc Kulaklik Onerisi

Genel olarak oyun odakli kullanacagim, bana bu civarda kulaklik onerir misiniz?
  10. Vuudx

600TL civarı kulakiçi kulaklık önerisi

Bu bütçede önereceğiniz kulaklıklar var mıdır? Telefonda kullanılacak ve müzik odakli olacak, fiyat bi tık artabilir
  11. Vuudx

Anker Q30 mu yoksa Q35 mi yoksa Tune XR mi?

Arkadaslar bunlarin farklari neler ve hangisini onerirsiniz?
  12. Vuudx

3K Civari Bluetooth Kulaklik Onerisi

Arkadaslar bu civarda bluetooth kulaklik onerir misiniz? Kulakustu cevreleyen tarza olursa iyi olur.
  13. Vuudx

Skullcandy Crusher Evo almaya değer mi?

Arkadaşlar yıllarca kullanabileceğim sesi yüksek ve bassları ciddi anlamda iyi verebilen bir kilaklik arıyorum ama almadan önce tecrübesi olan varsa tecrübelerini almak istedim, almaya değer mi, başka öneriniz var mı?
  14. Vuudx

1.5K Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Bu fiyata Kulaküstü olan hem güzelce video izlenecek hem de müzik dinlenecek kulaklık önerir misiniz? Telefonda kullanacağım o yüzden Bluetooth olmalı
  15. Vuudx

2K civari mikrofonlu kulaklik onerisi

Arkadaslar suan Razer Kraken X USB kullaniyorum, oyun konusunda cok uzmese de muzik dinlemeye gelince hic memnun etmiyor, ne bass ne tiz hissediliyor, onerdiginiz kulaklik oyuncu kulakligi olarak gecmese de olur, hem oyunda hem muzikte memnun edecek kulaklik onerir misiniz?
  16. Vuudx

2000TL Kulaklık Önerisi

Hediye olarak alacağım, hem oyunda hem müzikte hem filmde kisaca her konuda iyi olan 2000TL civarı kulaklık önerir misiniz? Daha aşağı bütçeden de önerirsiniz sevinirim.
  17. Vuudx

Razer Kraken X USB Kulaklığımı kaça satabilirim? Ve öneri

Birkaç aydır kullanıyorum ve en ufak sorunu yok, kulaklığı müzik performansını beğenmediğim için satmak istiyorum. Kutusu vs. de duruyor. Satıp üstüne koyup hem oyun hem müzik için mümkünse titreşimli ve iyi bass veren bir kulaklık almak istiyorum. İlk sorum kaça satabilirim? İkinci sorum...
  18. Vuudx

Gamepowerden önereceğiniz kulaklık var mı?

Daha önce Mihawk almıştım ve titreşiminde hayran kalmıştım ama dip ses sorunu ile geldiği için iade etmiştim, bunun gibi titreşim özellikli, 7.1 olan ve bassı vs. iyi veren modeli var mıdır?
  19. Vuudx

Ses yeterli gelmiyor, nasıl yükselebilirim?

Arkadaşlar şuan JBL 750BTNC kullanıyorum ve ondan önce Energysistem Smart 6 kullanıyordum, şu an kullandığımı sesi yeterli gelmiyor, bir uygulama veya başka bir yöntemle sesi nasıl yükselebilirim?
  20. Vuudx

JBL 760BT alınır mı?

Dolaptan birisiyle anlaştım ve 1100TLye tamam dedi, sıkıntı çıkarsa iade de kabul ederim dedi. Kulaklık nasıldır, ses seviyesi ve bass seviyesi nasıldır, sesi anker q10 veya q30 a kıyasla nasıl, lütfen yardım eder misiniz?
Top Bottom