Bu bütçede g435 önermek/almak bence çok mantıksız tek artısı hafif olmasıLOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyata itopyada beyaz var onu alGenel olarak oyun odakli kullanacagim, bana bu civarda kulaklik onerir misiniz?
Kulaklığı biz mi tahmin edicezBu fiyata itopyada beyaz var onu al
Size maalesef katılmıyorum. İki ürünü de kullanmış biri olarak her zaman g435'i öneririm. Siz hangi yönünden memnun kalmadınız?Bu bütçede g435 önermek/almak bence çok mantıksız tek artısı hafif olması
valla benim kulaklığı satabilsem bende almayı düşünüyorum bunu ama satamıyorum hepsiburadadaki gibi şimdi al şubatta öde gibi bir şey yokmukiGüzel indirim https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y2M...e=380333&creativeASIN=B07Y2MJRW6&linkCode=asn veya biraz eskidi fakat cloud 2 alabilirsiniz
40mm ses sürücüleri çok büyük bir dezavantaj mikrofonu desen zaten rezalet kullanılamaz bir vaziyette 1-2 saat oyun oynadıktan sonra kafaya baskı yaptığı için Kafan ağrıyor bu bütçede çok daha kaliteli şeyler var fiyatını hak eden bir kulaklık değilSize maalesef katılmıyorum. İki ürünü de kullanmış biri olarak her zaman g435'i öneririm. Siz hangi yönünden memnun kalmadınız?
Bakıyım şimdi belki vardırvalla benim kulaklığı satabilsem bende almayı düşünüyorum bunu ama satamıyorum hepsiburadadaki gibi şimdi al şubatta öde gibi bir şey yokmuki
G 332 ve cloud 2 var ikiside çok iyi ürünler pişman olmazsınızvalla benim kulaklığı satabilsem bende almayı düşünüyorum bunu ama satamıyorum hepsiburadadaki gibi şimdi al şubatta öde gibi bir şey yokmuki
kablosuz lazım ya illallah ettim valla kablodan40mm ses sürücüleri çok büyük bir dezavantaj mikrofonu desen zaten rezalet kullanılamaz bir vaziyette 1-2 saat oyun oynadıktan sonra kafaya baskı yaptığı için Kafan ağrıyor bu bütçede çok daha kaliteli şeyler var fiyatını hak eden bir kulaklık değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakıyım şimdi belki vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
G 332 ve cloud 2 var ikiside çok iyi ürünler pişman olmazsınız
G435 pek beğendiğim bir ürün değil fakat alabilirsin çok takıntılı değilsen güzel kulaklıkkablosuz lazım ya illallah ettim valla kablodan
arada 300 tl var zaten benimkini satabilsem void alırım direk borçla falanG435 pek beğendiğim bir ürün değil fakat alabilirsin çok takıntılı değilsen güzel kulaklık
Aynen öyle çok daha mantıklı bir karar olur dediğim gibi pek sevdiğim bir ürün değil zaten 40mm ses sürücüleri var ve çok pahalıarada 300 TL var zaten benimkini satabilsem void alırım direk borçla falan