Arama sonuçları: *

1. O

Balık Avında Telefondan Kayıt için Yaka Mic Önerisi

Balık tutarken telefonumdan kayıt için kullanabileceğim yaka mikrofonu önerilerinize ihtiyacım var. Balıkçılıkta genellikle rüzgar oluyor sürekli denize karşısınız veya teknedesiniz. Bu doğrultuda birkaç model belirledim aşağıda belirtiyorum. Bütçem 5-6 bin tl arasında, bu doğrultuda yardımcı...
  2. O

IEM kulaklık önerisi

Merhaba. Bir haftadır truthear Zero (mavi) kullanıyorum ama sanki bir şeyler eksikmiş gibi. Amacım oyun oynamak ve müzik dinlemek. Solumdaki bir oyuncunun sesini duyuyorum lakin sol arkamda veya sol önümde çıkabiliyor, sahne derinliği ile alakalı bir durum mu ben mi alışamadım bilemiyorum. İlk...
  3. O

Canlı Yayın ve Podcast için Ses Kartı Önerisi

Merhabalar. Podcast kayıtları yapmak ve canlı yayında kullanmak için kullanacağım. İyi bir mikrofon ile kullanacağım önümde 2 seçenek var sm7b veya ev re20. Bu mikrofonları da sorunsuz yürütebiliyor olması lazım. Daha önce SLL+ kullanmıştım sm7b mikrofonu sorunsuz yürütüyordu. Bütçem 10.000tl...
  4. O

Mikrofonu iyi Bluetooth Kulaklık Önerisi

arkadaşlar özel bir şirkette vip ulaşım hizmeti veriyorum. araçta kamera var telefonu elimize alıp konuşmamız yasak. telefonuma gelen çağrıları telefona dokunmadan rahatlıkla cevaplayabileceğim bir model arıyorum. en fazla 1.000tl bütçe ayırabilirim. benim için önemli olan sadece mikrofon, müzik...
  5. O

Podcast mikrofon seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?

Selamlar. Arkadaşım ile birlikte podcast kayıtları yapmaya başlamayı düşünüyoruz. Tek anlaşamadığımız konu ise bu iş için alacağımız mikrofonların pahalısı ile uygunu arasında ki kalite farkının gerçekten gerekli olup olmadığı. Ben mesela en kötü mv7 veya sm7b alalım diyorum o ise podmic fiyat...
  6. O

Podcast Ekipman Önerisi

Merhabalar. Arkadaşımla birlikte podcast yapmak istiyoruz. Konuyla alakalı çok fazla bilgimiz yok ama bayadır istediğimiz bir etkinlik olduğu için yapmadan da edemeyeceğiz. Başlangıç seviyesi için nasıl bir mikrofon seçmeliyiz ? xlr girişi olan bir model tercih etmek zorunda mıyız daha doğrusu...
  7. O

Open Back Kulaklık Önerisi

3 sene kadar Sennheiser HD700 modelini seve seve kullandım, hatta o kadar rahattı ki resmen her taktığımda yazın soğuk yatağa girince gelen o serinlik hissi gibi rahatlıyordum. Tabi o zamanlar döviz kurları bu seviyelerde olmadığı için yurtdışında ki arkadaşıma rahatlıkla getirtebiliyordum. 1...
Top Bottom